Naujųjų metų sutiktuvės Kaune: kas vyks Rotušės aikštėje ir kaip bus su fejerverkais | Kas vyksta Kaune

Naujųjų metų sutiktuvės Kaune: kas vyks Rotušės aikštėje ir kaip bus su fejerverkais

M. Bliuvo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teiraujasi apie Naujųjų metų sutiktuvių šventę Kaune, kuri vyks jau šį vakarą. Kauniečiai klausia, kokia šventinė programa Rotušės aikštėje numatyta, ar bus šventiniai fejerverkai.

Kalėdinių ir naujametinių renginių Kaune konkurso laimėtojas, VŠĮ „Šou lyga“ vadovas Remigijus Knabikas atskleidė Rotušės aikštėje vyksiančios šventės detales.

„Rotušės aikštėje bus įrengta scena, po 23 valandos prasidės grupės „Ritmas kitaip“ koncertas su specialiais efektais, serpantinų instaliacijomis“, – atskleidė renginio detales organizatorius.

Šiais metais Rotušės aikštėje nebus šaudomi fejerverkai, nes organizatoriai dar planuojant šventę dėl pinigų stygiaus nusprendė šios tradicijos atsisakyti, mat naujųjų naktį visą Kauno padangę nuspalvina iš visų pusių šaudomi fejerverkai. Kaip ir kasmet, Rotušės aikštėje bus aptverta speciali vieta, kur miestiečiai galės iššauti savo atsineštus fejerverkus.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, didelis fejerverkas Naujųjų naktį numatytas šalia Žalgirio arenos, kur vyks naujametis koncertas su „The Beatles“, „Queen“ ir „ABBA“ hitais.

Norintieji Naujuosius sutikti ramesnėje, bet šventinėje aplinkoje, likus pusei valandos iki vidurnakčio kviečiami į Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelį, kur karilionu skambins Raimondas Eimontas. Jis atliks programą „Naujųjų belaukiant“.

Visus renginių pasiūlymus Kaune galite peržiūrėti Renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA