E.Masiulis tapo verslininku | Kas vyksta Kaune

E.Masiulis tapo verslininku

BNS 2016/12/29 08:56
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Dėl korupcijos skandalo politiką palikęs buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis Eligijus Masiulis kuria nuosavą verslą, kurį plėtoja kartu su partneriais ir artimais giminaičiais.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, buvęs susisiekimo ministras ir ilgametis parlamentaras šiuo metu Lietuvos ir užsienio verslininkus moko, kaip valdyti krizes. E.Masiulis ir keli kiti asmenys spalį įkūrė bendrovę „Tardigrade Consulting“, buvęs liberalų lyderis – bendrovės direktorius.

Spalį E.Masiulis tapo ir uždarosios akcinės bendrovės „Versanus“ direktoriumi. Dar 2015 metais įsteigta „Versanus“ yra registruota Vilniuje. Bendrovės akcininkai ir vadovai akcininkai buvo artimas E.Masiulio bičiulis ir bendražygis Paulius Jankauskas, taip pat buvusio politiko žmonos sesuo Milda Proscevičienė bei jos vyras Tadas Proscevičius. Dabar Proscevičiai valdo pusę bendrovės akcijų, o kitą pusę – E.Masiulis. Bendrovė nurodo, kad gali vykdyti „bet kurią įstatymų nedraudžiamą veiklą“.

Teisėsauga šiuo metu atlieka tyrimą, kuriame buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas E.Masiulis įtariamas iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimundo Kurlianskio už „tam tikrus šiam koncernui palankius ir finansiškai naudingus sprendimus“ savo bei kitų naudai priėmęs 106 tūkst. eurų kyšį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA