M. Mikutavičius metus palydi grandioziniu koncertu Kaune | Kas vyksta Kaune

M. Mikutavičius metus palydi grandioziniu koncertu Kaune

delfi.lt 2016/12/29 21:20

Kaune ketvirtadienį griaudžia vienintelis šiais metais areninis Marijono Mikutavičiaus koncertas. „Žalgirio“ arenoje susirinko visi, kurie neįsivaizduoja žiemos švenčių be įspūdingo Marijono šou.

Koncertą Marijonas Mikutavičius pradėjo apsirengęs Kalėdų senelio drabužiais. Atlikėjo buvo įsimaišęs į minią ir kol nebuvo apšviestas, publika nesuprato iš kur sklinda M. Mikutavičiaus balsas.

Koncertas prasidėjo gan ramiu būdu. M. Mikutavičius užlipo ant scenos, pasisveikino su publika ir pristatė ant scenos lipančius savo grupės muzikantus.

„Kaunas, atsiprašau už kamščius. Šiandien čia mūsų daug“, – tokiais žodžiais į aklinai sausakimšą „Žalgirio“ areną kreipėsi muzikantas.

Arena tikrai yra pilna. Likus kelioms dienoms iki koncerto prekyboje buvo likę pavienių bilietų nepatogiose vietose.

Prieš pradėdamas dainuoti M. Mikutavičius pasakė, kad pirmos dainos šį koncertą bus lyriškos, o įsibegėjus koncertui atlikėjas tikisi, kad sėdintys savo vietose klausytojai nepiktų dėl šokančių priešais.

Pirmoji M. Mikutavičiaus daina – beveik prieš savaitė išleista daina „Pilvas“. Dainos pradžioje skamba prieš pusę metų gimusio sūnaus balsas. Joje – visi atsakymai į klausimą, kaip jis jaučiasi būdamas tėvu.

Po to skambėjo dar vienas lėtas kūrinys – „Mano žemė“. Po jos M. Mikutavičius pasakė, kad viskas, laikas pasiausti. Trečia daina „Atidaryk duris“ pradėjo siautulingą Marijono šou. Dainuodamas dainą „Pakeliui namo“ M. Mikutavičius kelis kartus paprašė visų sėdinčių žmonių atsistoti, o stovinčių atsisėsti.

Koncerto eigoje Marijonas publikos ovacijas kėlė atlikdamas populiariausias savo dainas – „Nebetyli sirgaliai“, „Aš širdyje myliu savo mamą“, „Ar mylit ją jūs“, „Balintos sienos“, „Ar mylėsi tu mane“ ir kitas.

Kai kuriems lietuviškos muzikos gerbėjams tai ko gero laukiamiausias šių metų renginys. Vos pradėjus pardavinėti bilietus ir informaciją paskelbus vien tik socialiniame tinkle, per pirmą parą koncertas tapo perkamiausiu ir per 24 val. buvo parduotas rekordinis bilietų kiekis.

Ir tai dėsninga, nes trejus metus iš eilės vykę Marijono koncertiniai turai po didžiausias šalies arenas jau yra tapę kokybės ir geros nuotaikos garantu. Praėjusiais metais vykęs „3D Show“ pribloškė ir savo išmaniais techniniais sprendimais.

Paklaustas, koks gi koncertas bus šiemet, Marijonas šelmiškai šypsosi ir sako, kad toks, į kurį tikrai verta ateiti. Neabejojama, kad gerbėjai išgirs visas geriausias jo dainas, bet dainininkas prasitaria, kad pastaruoju metu jį pagavęs įkvėpimas, todėl galima tikėtis ir naujų kūrinių.

Vienas dalykas Marijono koncertuose niekada nesikeičia: išėjęs į sceną jis savęs nė trupučio negaili. Šėlsta taip, lyg tai būtų paskutinis pasirodymas gyvenime. Ir publika pa-gauna jo nuotaiką – šou daugeliui tampa nepamirštami ir tą džiaugsmingą pojūtį žmonės trokšta patirti vėl ir vėl.

Daugiau naujienų skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA