R. Morkevičių artimieji išlydi į paskutinę kelionę | Kas vyksta Kaune

R. Morkevičių artimieji išlydi į paskutinę kelionę

delfi.lt 2016/12/27 12:19
R. Tenio nuotr.

Gruodžio 21-osios vakarą Kauno miesto Šilainių rajone garsus kovos menų meistras Remigijus Morkevičius paskutinįjį kartą žvelgė į pasaulį. Prie pat namų durų vyrą pakirto kulkų tirada. Gruodžio 27-osios popietę R. Morkevičius palydėtas į paskutinę kelionę.

Po atsisveikinimo šarvojimo salėje, urna su Remigijaus pelenais buvo įnešta į bažnyčią, kur vyko pamaldos už nužudytą sportininką. Bažnyčioje visus įėjusius pasitiko ir aukų dėžutė su užrašu „aukos artimiesiems“. Dar prieš paskutinįjį atsisveikinimą R. Morkevičiaus artmieji feisbuke paskelbė, kad pagerbiant mirusiojo išėjimą jie prašo ne gėlių, o pinigų, kurių dabar itin reikia kūdikio besilaukiančiai jo mylimajai.

Paskutinis atsisveikinimas vyko tame pačiame Kauno rajone, kur jis ir gyveno, ir buvo rastas negyvas – Šilainiuose.

Artimieji nepanoro žiniasklaidos dėmesio jautriausiu momentu – laidojant urną, tad, kur atguls sportininko pelenai ar su jais bus kitaip atsisveikinta – nepanoro atskleisti.
R. Morkevičius su mylimąja Raimonda pastaruoju metu gyveno džiugiu laukimu – netrukus pasaulį išvys trečiasis Remigijaus sūnus. Vieno sūnaus jis susilaukė iš ankstesnių santykių, kito – su Raimonda. Dar vieno sūnaus Raimonda susilaukė iš ankstesnių santykių.

Po netekties moteris skausmą dažnai lieja socialinėje erdvėje. „Kol tu šalia buvai, pasaulį mano supratai. Dabar tušti namai. Kas buvo gera, virto pelenais“, – feisbuke antrosios Kalėdų dienos vakarą parašė Remigijaus mylimoji Raimonda.

Tai ne pirmas kartas, kai Raimonda skausmą lieja socialiniuose tinkluose. Praėjus beveik dviem paroms po kraupios žinios, jo mylimojo Raimonda feisbuke paviešino jautrią trumpą žinutę: „Meile mano, prašau, grįžk namo“.

Nužudytas prie savo namų

„Kūne rasta ne viena šautinė žaizda, detalesnės informacijos pateikti dabar negaliu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo“, – BNS sakė apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Darius Žukauskas. Kaip D. Žukauskas sakė DELFI, R. Morkevičius nušautas prie savo namų, prie daugiabučio namo laiptinės.

Tai įvyko, kai parvažiavęs R. Morkevičius išlipo iš automobilio ir ėjo laiptinės link. Neoficialiais duomenimis, žudikas laukė R. Morkevičiaus automobilyje prie daugiabučio laiptinės. Kai kovotojas pastatė savo visureigį „Land Rover Freelander“ netoliese namo ir iš jo išlipo, pasipylė šūviai. Kai kurie liudininkai teigia, kad po egzekucijos šaulys sėdo į automobilį ir skubiai pasišalino.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA