Partrenktos mergaitės tėtis prašo kauniečių pagalbos: po avarijos dingęs sužeistas šuo vienas blaškosi mieste (atsirado) | Kas vyksta Kaune

Partrenktos mergaitės tėtis prašo kauniečių pagalbos: po avarijos dingęs sužeistas šuo vienas blaškosi mieste (atsirado)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė apie skaudžią avariją pėsčiųjų perėjoje, kurios metu partrenkta mažametė mergaitė, vedžiojusi šunį. Avarijos metu mergaitė buvo praradusi sąmonę, o jos prižiūrimas gyvūnas pasileido bėgti.

Gruodžio 19-os dienos vakarą įvykusi skaudi avarija galėjo baigtis dar liūdniau, jei ne pro šalį ėjusi moteris, dirbanti greitosios medicinos pagalbos stotyje. Ji, pamačiusi avariją, per kelias akimirkas atskubėjo gelbėti partrenktos mergaitės.

Po nelaimės paaiškėjo, kad pradingo mergaitės vedžiotas šuo. Iki šių Kalėdų apie jį nebuvo jokių žinių, tačiau vakar jis vėl pastebėtas Kauno gatvėse. Liudininkai teigia, kad šunelis yra sužeistas, sunkiai vaikšto, nusilpęs, tačiau dar gyvas. Jį neseniai iš gyvūnų prieglaudos paėmę šeimininkai sveikstant avarijos metu sužalotai mergaitei, jo intensyviai ieško ir prašo visuomenės pagalbos.

Antrąją šv. Kalėdų dieną mergaitės artimieji laukdami kalėdinio stebuklo, kreipiasi į kauniečius, turinčius informacijos apie sužaloto, bet dar gyvo šuniuko buvimo vietą Kaune.

„Tuo metu, kai buvo partrenkta mergaitė, ji su šuniuku ėjo iš veterinarijos klinikos, kur buvo nuvedusi negaluojantį augintinį. Eidama per perėją, mergaitę kliudė lengvasis automobilis, ji trenkėsi galva į priekinį stiklą ir buvo nublokšta ant asfalto. Mergaitė tuo metu prarado sąmonę ir paleido augintinio pavadėlį, kuris tikriausiai dėl išgąsčio pabėgo“, – pasakoja mergaitės tėtis.

Po nesėkmingų šešių dienų paieškų, šunelis Aras buvo pastebėtas šalia Kauno klinikų skubios pagalbos centro. Gyvūno globėjai sako, kad šunelis labai nusilpęs, kairėje kojytėje įstatytas kateteris.

Mergaitės tėtis teigia, kad jų dukrelė sveiksta namuose, tačiau labai stipriai pergyvena dėl dingusio šuniuko Aro, kurį prieš dvi savaites jį priglaudė neatsiradus šeimininkams po to, kai jį partrenkė automobilis. Gyvūną jie sutiko Kauno gyvūnų prieglaudoje „Lesė“, kurioje mergaitė savanoriauja.

Visus kauniečius, kurie pamatys nusilpusį gyvūnėlį, prašoma jį sulaikyti ir iš karto pranešti jo ieškantiems šeimininkams. Informuoti galima telefono numeriais 8 678 43449, 8 682 34748 , 8 628 49491. Sukurkime dar vieną Kalėdų stebuklą drauge!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA