Iki Trijų karalių su „Taxify“ nemokamai važiuokite dar toliau | Kas vyksta Kaune

Iki Trijų karalių su „Taxify“ nemokamai važiuokite dar toliau

R.Tenio nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ir toliau sėkmingai bendradarbiauja su „Taxify“ ir šventinio laikotarpio metu savo skaitytojams dovanoja pirmąją kelionę, kurios vertė net iki 10 eurų.

[galerija kiek=””]

Kaip pasinaudoti nemokama kelione

Išsikvietę pavežėjantį vairuotoją (hop) už sumą iki 10 eurų drąsiai galite važiuoti iš atokiausių rajonų iki miesto centro, taip pat – aplankyti Raudondvarį ar Pažaislį. Jums tereikia savo išmaniąjame telefone nemokamai atsisiųsti „Taxify“ programėlę ir joje suvesti savo banko kortelės duomenis.

Labai svarbu: prieš kviečiant vairuotoją, suraskite skiltį „Promo kodai“, kurioje suveskite KASVYKSTAKAUNE. Tuomet kvieskite automobilį ir drąsiai važiuokite – pirmoji kelionė iki 10 eurų jums nieko nekainuos – apie tai gausite pranešimą el. paštu.

Dalinamės keleto kauniečių, kurie nuolat naudojasi „Taxify“ paslauga įspūdžiais.

Laurynas, 24 metai, studijuoja ir dirba technologu maisto įmonėje.

„Tradicinio taksi paslaugomis naudodavausi kiekvieną savaitgalį po kelis kartus, važiuodavau į miestą ir grįždavau namo po pramogų.

Nuo to laiko, kai spalio pradžioje užsiregistravau „Taxify“, tik šia paslauga ir naudojuosi. Man patinka, kad galiu pasirinkti automobilį ir vairuotoją, sužinoti kas važiuoja, per kiek laiko atvažiuos, paskaityti kitų klientų atsiliepimus. Įsėdęs į automobilį, pats galiu pasirinkti maršrutą, kaip važiuoti.

Man nėra labai svarbu kokio brangumo ar naujumo automobilis atvažiuos, svarbu, kad būtų tvarkingas, neprirūkytas. Tačiau kelis kartus teko ir maloniai nustebti, kai atvažiavo nauji ir net prabangūs automobiliai.

Mėgstu važiuodamas pabendrauti su vairuotojais, todėl labai malonu, kad „Taxify“ vairuotojai mėgsta tą patį. Kai kurie vairuotojai net neslepia, kad pavėžėjimo paslaugą ir teikia iš dalies dėl to, kad įprastiniame darbe jiems trūksta bendravimo su žmonėmis.

Pastebėjau, kad važiuodamas su „Taxify“ pavežėjančiais vairuotojais pradėjau gerokai sutaupyti taksi paslaugoms. Įsėdimas ne piko valandomis yra 40 centų, piko 45, atitinkamai ir kilometro kaina. Dar gerai, kad galima nesijaudinti ar pakaks grynųjų pinigų, nes visada galiu atsiskaityti banko kortele. Apie savo keliones gaunu ataskaitas el. paštu, todėl nėra jokių klaidų ar nesusipratimų, ar apgavysčių, kaip būna su tradiciniais taksistais, kurie tikrai ne visi elgiasi sąžiningai.

Indrė, 28 metų, vadybininkė

„Pirmą kartą važiavau su „Taxify“ automobiliu, kurį buvo užsisakiusi draugė. Ji sugrįžo iš užsienio ir parsisiuntė programėlę, kai prireikė kažkur skubiai nuvažiuot. Man labai patiko, kad galima atsiskaityti kortele. Prieš 1,5 mėnesio ir pati programėlę parsisiunčiau, nuo to laiko nuolat naudojuosi šia paslauga ir visiškai nebevažinėju įprastiniais taksi.

Kadangi pati nevairuoju, kartais man reikia važiuoti ir ne taip jau toli, o tiesiog oras blogas ar labai skubu. Ne kartą susidūriau su situacija, kai taksistai už tai mane mėgdavo „paauklėdavo“, nepaisant paliktų arbatpinigių.

Iš pradžių ir įlipusi į „Taxify“ automobilį, iškart pradėdavau teisintis, kad važiuosiu netoli. Visi vairuotojai mane ramindavo, kad tai jų darbas – klientus vežti ten, kur jiems reikia. Su visais, su kuriais teko važiuoti, buvo smagu bendrauti. Mano kelionės pasidarė gerokai malonesnės, nebepatiriu streso ir esu rami, kad nuotaikos man kelionė ir nemalonus taksistas nebesugadins.

Man patinka, kad galiu pasirinkti vairuotoją, su kuriuo važiuosi. Kadangi nemažai važinėju, tai dalį jų jau pažįstu, nes dažniausiai kvietiesi automobilį iš tų pačių vietų – namų, darbo, mėgiamos kavinės – o jie irgi turi savo mėgiamas vietas, kur laukia klientų. Buvo toks vakaras, kai net 3 kartus su tuo pačiu varuotoju važiavau. Su jais važiuodama galiu ir apie save pasipasakoti ir iš jų visokiausių istorijų prisiklausyti.

Kadangi vairuotojai jau pažįstami, o visos mano kelionės fiksuojamos, tai ir labai saugiai jaučiuosi. Kur kas saugiau, nei važiuodama su įprastu taksi, ypač vėlų vakarą.

Daugiau apie specialų pasiūlymą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams išbandyti 10 eurų vertės kelionę Kaune nemokamai skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA