Kauniečiai ruošiasi Kalėdoms: eismo spūstys – milžiniškos | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai ruošiasi Kalėdoms: eismo spūstys – milžiniškos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Tiems, kurie šiuo metu keliauja arba ruošiasi keliauti pas artimuosius, teks apsišarvuoti kantrybe – eismas Kauno keliuose ne tik stringa, bet, pasak vairuotojų, vietomis ir visiškai paralyžuotas.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai kreipėsi jau nuo pietų, teiraudamiesi apie pagrindinėse miesto gatvėse galimai įvykusias avarijas, dėl kurių galėjo pasunkėti eismas. „Kas ten vyksta vidury darbo dienos? Nejau visi jau šventėms ruoštis važiuoja?“ – stebėjosi jie išgirdę, jog rimtesnių eismo įvykių tose vietose nematyti.

Situacija toli gražu nepagerėjo po to, kai kauniečiai pabaigė darbus. „Žmonės išprotėjo. Jau nežiūriu nei kur avarija, nei kur kas, nes kamščių lapkričio 1-ąją į kapines tokių net nemačiau. Neėdę visi, ar kas? Pasaulio pabaigai gal ruošiasi – skuba, užkišinėja (automobilius, red.)… Eismas ir tolerancija – nulinė“, – apie itin dideles eismo spūstis socialiniame tinkle diskutavo vairuotojai.

Šiuo metu visame Kaune eismas juda itin lėtai, o vietomis jį dar pasunkina nestiprios avarijos, po kurių vairuotojai, besiaiškindami, kas kaltas, kurį laiką užima vieną ar kelias eismo juostas.

Tiems, kurie planuoja keliauti į prekybos centrus ar jau vykti pas giminaičius, patariama tą daryti vėliau arba apsišarvuoti geležine kantrybe – jos tikrai prireiks.

Tuo tarpu keliaujančius į kitur miestus Automobilių kelių direkcija perspėja, jog naktį iš penktadienio į šeštadienį eismo sąlygas sunkins plikledis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį didesnių kritulių nenumatoma. Pietryčių Lietuvoje formuosis plikledis. Vietomis tvyros rūkas. Pūs pietvakarių 7–12 metrų per sekundę vėjas, vakariniuose rajonuose jo gūsiai sieks iki 20 metrų per sekundę, oro temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA