Naujai atidarytą prekybos centrą persekioja nelaimės: naktį kilo gaisras | Kas vyksta Kaune

Naujai atidarytą prekybos centrą persekioja nelaimės: naktį kilo gaisras

R. Tenio nuotr.

Trečiadienio naktį Šiaurės prospekte esančiame prekybos centre, kinų restorane, kilo gaisras. Suveikus autonominei gesinimo sistemai, gaisras į papildomas patalpas nespėjo persimesti, tačiau vandeniu sulietas parduotuvių inventorius ir prekės.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informavo, kad gruodžio 21 d. 23:34 val. gautas pranešimas, kad PC „Norfa”, esaančioje Šiaurės pr. 44, viduje kažkas dega. Pro PC „Norfa” langus buvo matyti uždūmintos patalpos, grindimis tekėjo vanduo.

Minėtas prekybos centras atidarytas dar šiais metais, o į policijos suvestines pateko jau ne kartą. Gruodžio 9-ąją apiplėšus jame įsikūrusią prabangių kailinių parduotuvę, padaryti milžiniški nuostoliai.

Ant pastato stogo buvo atsidarę priešgaisriniai liukai. Gaisras kilęs restorane „Čaina+sushi”, buvo bandyta telefonu susisiekti su minėtos kavinės vadovu, tačiau šis neatsiliepė.

Pro kavinės pakeliamas grotas patekus į vidų nustatyta, kad už baro esančioje pagalbinėje 70 m² dydžio patalpoje buvo kilęs gaisras, kuris užgesintas autonominės gesinimo sistemos.

Gaisro metu kinų restorane „Čaina+sushi” pagalbinėje patalpoje degė ant lentynos sukrauti įvairūs daiktai. Sudegė lentyna, nutrupėjo pakabinamos lubos 60 m² plote, aprūko patalpos vidus, sulietos parduotuvės „Norfa” ir kitų pastate esančių parduotuvių patalpos su prekėmis ir inventoriumi.

Atvykus atsakingam pastato darbuotojui buvo nutrauktas vandens tekėjimas parduotuvės gaisrinėje stotyje iš stacionarių priešgaisrinių purkštukų. Patalpos išvėdintos.

Įvykis tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA