Gyventojai stebi policijos sujudimą po žiauraus nužudymo Šilainiuose: jų tiek daug dar nėra matę | Kas vyksta Kaune

Gyventojai stebi policijos sujudimą po žiauraus nužudymo Šilainiuose: jų tiek daug dar nėra matę

R. Tenio nuotr.

Šilainiuose, Baltų prospekte, dirba gausios policijos pareigūnų pajėgos, taip neleisdamos aplinkinių namų gyventojams pamiršti trečiadienio vakarą jų kieme įvykusio Remigijaus Morkevičiaus nužudymo.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, jog šiuo metu nusikaltimo vietoje dirba tyrėjai, ieškantys galinčių praversti įkalčių. Tam buvo praplėstas perimetras ir aptvertas visas daugiabučio namo kiemas.

Tiesa, R. Morkevičiaus nužudymo tyrimą vykdo ne Kauno, o Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai. Jie tikrina ne tik kiemą, bet ir apklausia aplinkinių namų gyventojus, taip tikėdamiesi, kad paaiškės daugiau įvykio detalių.

Tuo tarpu Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos atstovas Ramūnas Matonis situacijos kol kas nekomentuoja – esą jokių žinių, kuriomis galėtų pasidalinti, dar neturi, o iš gyventojų pagalbos taip pat nereikia.

Garsus kovotojas buvo nušautas prie savo namų laiptinės apie trečiadienio vakarą, 20:30 val. Pagal pirminę informaciją, R. Morkevičius po treniruotės keliavo namo, kur jo automobilyje laukė šaulys. Vos pamatęs kovotoją jis paleido šūvių tiradą, po kurios greitai pasišalino iš įvykio vietos.

R. Morkevičiui atvykę medikai padėti jau nebegalėjo.

Kol kas nėra žinoma, ar nusikaltimą įvykdė vienas asmuo, ar tai buvo grupės darbas, tačiau įvykį tiriantys pareigūnai įsitikinę, jog nužudymas buvo įvykdytas tyčia.

R. Morkevičių pažinoję žmonės tvirtino, jog šiuo metu jo gyvenimas sukosi apie šeimą, kovotojas laukė vos po kelių savaičių turinčio gimti vaikelio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA