Ramučiuose pastatytas teniso stalas visiems metų laikams | Kas vyksta Kaune

Ramučiuose pastatytas teniso stalas visiems metų laikams

KRS nuotr.

Ramučių kaimo bendruomenė džiaugiasi dar vienu savo laimėjimu – sveikatos parko sukūrimu. Parko tikslas – skatinti Ramučių kaimo gyventojų fizinį aktyvumą, gerinti gyvenimo kokybę ir gyvenamosios vietos patrauklumą. Pagrindinis sveikatos parko akcentas – teniso stalas.

,,Mes siekiame sudaryti sąlygas gyventojams sportuoti šalia savo namų nemokamai. Norime ugdyti sveikos gyvensenos įgūdžius nuo mažens. Sportas stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą, raumenų pajėgumą, reguliuoja svorį. Sportuojantis žmogus yra žvalesnis, aktyvesnis, atsparesnis žalingiems įpročiams“, – mintimis dalinosi Ramučių bendruomenės pirmininkas Arūnas Kmieliauskas.

Nestandartinį lauko teniso stalą suprojektavusios, pagaminusios ir įrengusios įmonės direktorius Arūnas Gurskas sakė, kad gaminys turi būti tvirtas ir atsparus korozijai visais metų laikais. ,,Šis projektas mums buvo ne komercinis. Nestandartinio gaminio projektavimas ir gamyba kainuoja labai brangiai, bet mes patys labai norėjome prisidėti prie Ramučių gyvenvietės gražinimo, nes čia patys gyvename ir auginame vaikus“, – kalbėjo A. Gurskas.

Projektui įgyvendinti didžiausią paramos dalį – 2 tūkst. eurų, skyrė Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras.

Prie šio projekto prisidėjo ir vietos gyventojai. Už jų surinktus pinigus buvo paruošti aikštelės pagrindai.

Karmėlavos seniūnija pasirūpino smėlio atvežimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA