Pilietiškas jaunuolis abejingas nebuvo: senolę norėję apgauti sukčiai sulaikyti | Kas vyksta Kaune

Pilietiškas jaunuolis abejingas nebuvo: senolę norėję apgauti sukčiai sulaikyti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno policija praneša apie jauno kauniečio žygdarbį, kurio metu pavyko apsaugoti senolę nuo itin didelių nuostolių.

Sekmadienio vakarą, apie 23 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai sulaukė 21 metų jaunuolio pranešimo, jog šis pastebėjo įtartinus asmenis, kurie taksi automobiliu į Kaune, V. Krėvės pr., prekybos centre esantį bankomatą atvežė vyresnio amžiaus moterį išgryninti pinigų.

Nedelsiant Kauno apskr. VPK budėtojas pranešėją, sekusį paskui minėtą automobilį, sujungė su patruliuojančiais pareigūnais, kad šie galėtų operatyviai atvykti ir patikrinti informaciją. Netrukus Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai sustabdė taksi automobilį, kuriame buvo du jauni vyrai (gimę 1989 m. ir 1992 m.), kurie, kaip įtariama apgaulės būdu, prisistačius policijos pareigūnais, iš moters (gimusios 1940 m.) išviliojo 500 eurų.

Abu vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Kauno apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja jaunam vyrui už pilietiškumą, už tai, kad neliko abejingas, pastebėjęs įtartinus asmenis ir skubiai apie galimai daromą pažeidimą pranešė policijos pareigūnams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA