Skaitytoja: Kaune kalėdinė nuotaika – visu pajėgumu! | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: Kaune kalėdinė nuotaika – visu pajėgumu!

Kaunas – nuostabus miestas ir dar nuostabesnė Kalėdų sostinė, mat čia puošiasi ne tik pagrindinė miesto eglė, bet ir eismo dalyviai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo automobilį, kuris po Kauną jau kurį laiką važinėja su ant stogo pritvirtinta kalėdine eglute.

Taip originaliai papuošto automobilio savininkė tvirtino, jog idėja taip pasipuošti kilo pamačius likusias nepanaudotas kalėdines dekoracijas. „Namie liko dekoracija štai tokia, tai ir užsimetėm“, – šypsojosi ji. „Žmonių šypsenos gerai veikia, tad gavosi geros nuotaikos akcija.“

Eglute 002

Tuo tarpu šeštadienį dauguma pastebėjo po miestą keliaujančius Kalėdų senelius. „Kaune kalėdinė nuotaika – visu pajėgumu“, – rašė viena skaitytoja, pasidalinusi nuotraukomis iš Savanorių prospekto.

Kalėdų seneliai, roges su elniais iškeitę į plieninius žirgus, jau tampa tradicija, maloniai džiuginančia kauniečius jau ne pirmus metus. „Vairuotojai linksmi, eismui netrukdo“, – džiaugėsi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, taip pat užfiksavęs senelius Kauno gatvėse.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA