Prieš Kalėdas Dž. Butkutė keliems šimtams kauniečių padovanojo ypatingą dovaną | Kas vyksta Kaune

Prieš Kalėdas Dž. Butkutė keliems šimtams kauniečių padovanojo ypatingą dovaną

delfi.lt 2016/12/17 22:06
R. Tenio nuotr.

Likus savaitei iki Šv. Kalėdų laikinoji sostinė nusprendė nustumti susikaupimo laikotarpį šalin – keli šimtai kauniečių rinkosi į išskirtinį Džordanos Butkutės koncertą „Renginių oazėje“. Jau kelerius metus didžiąsias šalies arenas drebinanti atlikėja retai rengia pasirodymus nedidelėse, jaukiose erdvėse.

„Ką čia daug ir bekalbėti, iš karto pradedame, nes juk visi žinome, ko susirinkome, – su publika vos pasisveikinusi tarė Džordana ir pradėjo koncertą tradiciniais žodžiais. – Na, tai tūsinamės!“

O minia į Džordanos koncertą susirinko išties spalvinga: nuo mamų su mažais vaikais, vyresnių porų iki jaunų merginų ir vaikinų kompanijų. Dar prieš koncertą „Renginių oazės“ prieigose esanti automobilių aikštelė buvo tiesiog sausakimša – įvažiuojantys ir išvažiuojantys automobiliai tik stabtelėdavo, atsidarius durelėms išlipdavo vyresnės ar jaunesnės merginos, nešinos glėbiais rožių, o už vairo sėdintys vyrai važiuodavo toliau.

Tarp gerbėjų, prie pat scenos, koncertą stebėjo ir Kauno verslininkė Inga Budrienė. Pastaroji į koncertą taip pat atvyko su glėbiu rožių.

Ištikimiausios Džordanos gerbėjos vos jai pasirodžius scenoje ją pasitiko aplodismentų jūra, tačiau pirmosios dainos sunkiai beldėsi į gerbėjų širdis. Naujojo repertuaro dainas padovanojusi Dž. Butkutė jau po trijų dainų nudžiugino gerbėjus legendiniu kūriniu „Tavo pasaulis“.

„Kas tavo draugai, kur tavo laimė? Gal jau suradai žvaigždę sėkmės? Ten tau dainuos rojaus paukštis, ten nebebus jokio skausmo, jeigu tikėsi tu angelais“, – tokiomis eilutėmis Džordana pradėjo dainą „Tavo pasaulis“ ir visa publika nejučia pakilo iš sėdimų vietų, ėmė šokti, klykti ir dainuoti kartu su savo dievaite.

Po šios dainos publika taip ir nebeatsisėdo atgal, nors dauguma nepagailėjo kelių dešimčių eurų už bilietą patogioms vietoms.

Iš džiaugsmo rėkiančiai bei dainuojančiai miniai Džordana vieną po kito žėrė komplimentus ir dėkojo už visų skleidžiamą meilę. „Jūs esate ir būsite mano mylimukai, o aš esu Jūsų Džordža“, – šypsojosi Džordana, užgrojant dainos „Būki mano Džordža“ akordams.

Prieš kiekvieną dainą Džordana mielai ir jaukiai pakalbėdavo su publika. „Aš visiems linkiu labai karštos abipusės meilės, – dainą „Virš aukštų debesų“ pristatė Džordana ir pasigirdus aplodismentams suskubo tildyti savo gerbėjus. – Čia nereikia ploti, reikia mylėti.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA