Prašo visuomenės pagalbos: ėjo su draugais per Panemunės tiltą ir dingo be žinios | Kas vyksta Kaune

Prašo visuomenės pagalbos: ėjo su draugais per Panemunės tiltą ir dingo be žinios

Kauniečiai ir vėl prašo pagalbos ieškant dingusio žmogaus – šįkart į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi Roberta, kurios vaiko tėvas Lukas pradingo gruodžio 8-ąją ir iki šiol neatsirado.

„Jis ėjo su draugais per Panemunės tiltą, buvo nuo jų atsilikęs, ir, kai jo draugai atsisuko, pamatė, kad Luko nėra ant tilto niekur. Keistai skamba, bet taip man pasakojo“, – teigė Roberta. „Jis buvo apsirengęs juoda striuke, mėlynu bliuzonu, tamsiomis pilkomis kelnėmis.“

24-erių metų Lukas dingo gruodžio 8-ąją apie 20 valandą, kuomet su draugais ėjo link Panemunės. Robertos teigimu, tą vakarą vaikinas galėjo būti neblaivus.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vatkevičienė patvirtino, jog gruodžio 11-ąją buvo užfiksuotas pranešimas apie dingusį vaikiną. „Gruodžio 11 dieną vakare gautas pranešimas, kad iš namų Kaune, Piliečių gatvėje, išėjo jaunas vyras ir negrįžo“, – teigė ji.

Visi, turintys informacijos apie dingusį vaikiną arba žinantys, kur jį rasti, gali kreiptis į Kauno miesto Panemunės policijos komisariato vyr. tyrėją Arūną Ozbiną, tel. nr. +370 37 303 917 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA