Kauno Sporto Halė virs dideliu madingu kalėdinių dovanų ir prekybos miesteliu po stogu | Kas vyksta Kaune

Kauno Sporto Halė virs dideliu madingu kalėdinių dovanų ir prekybos miesteliu po stogu

Organizatorių nuotr.

Nesuk galvos dėl madingos dovanos. Suk į mados ir dizaino mugę „DESIGN FOR LIFE“ Kaune ir nustebink draugus ir artimuosius madinga dovana. Dovanų ieškotojų gruodžio 17-18 dienomis Kauno Sporto Halėje laukia netradicinė Kalėdų mugė, siūlanti išskirtinius aprangos ir interjero aksesuarus už itin patrauklias kainas.

[galerija kiek=”16″]

Nuo interjero detalių iki stilingų šlepečių

Į Lietuvą veržiasi praktiškų dovanų tendencijos: vis populiariau tampa didžiųjų švenčių proga palepinti artimuosius ne tik gražiomis, bet ir naudingomis dovanomis. Reaguojant į naujas dovanų madas, Kauno Sporto Halėje organizuojama netradicinė Kalėdų mugė, kurioje stilingų dovanų idėjomis dalinsis drabužių, papuošalų, rankų darbo aksesuarų, interjero ir buities detalių gamintojai.

„Sjgoods“ siūlys odines rankų darbo kuprines, rankines ir pinigines, gaminamas su švaria ir minimalistine perpektyva; „nešalta“ – tai Lietuvių vilnos kūrėjai bei gamintojai magiškomis rankomis pagamintus paltukus bei šalikus. Akis trauks „CandyFoxx“ papuošalai, primenantys įvairiaspalvius saldainius. Subtilaus stiliaus mėgėjus džiugins „Amullete“, kurios asortimente rasite moteriškų drabužių, suknelių, paltų. Šildančias dovanas atrasti padės „LuLu“ su natūralios odos, rankų darbo mokasinais kūdikiams ir vaikams bei natūralaus avikailio šlepetėmis suaugusiems. Patogumą ir praktiškumą vertinančias moteris galėsite apdovanoti „MONI Knitting“ kūriniais, skirtais miesto moteriai, žinančiai, ko nori. Mylintiems natūralumą dovanų taip pat nestigs – „Freshdeli“ aromaterapinių žvakių gamintojai Lietuvoje pristatys žvakes, kurių gamyboje naudojami tik 100 proc. natūralūs eteriniai aliejai, dermatologiškai patikrintas natūralus sojų pupelių vaškas ir šiltas dizainas šventės energijai sukurti. Ir tai vos keletas iš daugiau kaip 100 vardų, kuriuos gruodžio 17-18 dienomis sutiksite Kauno Sporto Halėje!

Sporto Halė virs tikru kalėdinių dovanų miesteliu

Pamirškite šaltą ir minimalistinę Kauno Sporto Halę. Mugės metu Sporto Halė virs jaukiu Kalėdų miesteliu po stogu, kur šventinę atmosferą kurs kalėdinė muzika, kalėdinės lemputės ir stilingi papuošimai. Tačiau svarbiausia, kad „DESIGN FOR LIFE“ mugėje galėsite rasti išskirtinių dovanų sau ir artimiesiems, kurių nerasite nė vienoje standartinėje parduotuvėje.

Daug drabužėlių ir kitų gaminių bus vaikams ir net šunims. Be to, vaikams bus pramoga – vietoje gaminami saldainiai, a la šou.

Jūsų taip pat lauks išskirtinai palankios kainos: organizatorių susitarimu mugėje parduodamiems gaminiams bus taikomos nuolaidos iki 30 ar net 50 proc. Gamintojų įvairovė labai plati, todėl stilingų dovanų ras visi – tiek ieškantys optimalios kainos pasiūlymų, tiek prabangių namų ar aprangos aksesuarų.

Kokios Kalėdos be stebuklų? „DESIGN FOR LIFE“ lankytojus stebins netikėtos dovanos ir loterijos. Kartu galėsite ne tik nusipirkti, bet ir užsisakyti norimus gaminius pagal individualius pageidavimus, o kartu sulaukti naudingų ir malonių konsultacijų apie interjero tendencijas ar gauti vertingų patarimų stiliaus tema.

Rojus ne tik moterims, bet ir vyrams

„DESIGN FOR LIFE“ apsilankyti ir įsigyti dovanų sau ir brangiems žmonėms kviečia ir vyrus. Mugėje rasite bliuzonų, aprangos detalių, papuošalų, pižamų puikiai tinkančių tiek vyrams, tiek moterims. Už itin palankias kainas įsigyti galėsite populiarumą pelniusias „SESE“ braletes, kurios gali tapti puikia dovana ne tik mylimai moteriai, bet ir vyro akims.

Stilingų dovanų ieškotojai, susitinkame Kauno Sporto Halėje gruodžio 17-18 dienomis! Patrauklios kainos ir išskirtiniai aprangos bei namų interjero aksesuarai – nuo unikalių staliukų iki rankų darbo auskariukų – viskas Jūsų laukia mugėje „DESIGN FOR LIFE“. Gruodžio 17 d. 11-18 val., gruodžio 18 d. 11-16 val.

Taip pat bus organizuojama nemokama fotosesija su Kalėdinėmis dekoracijomis. Nusifotografuoti galės visi norintys.

Daugiau informacijos rasite paspaudę ant nuorodos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA