Siaučia Grinčai, norintys pavogti Kalėdas iš kauniečių | Kas vyksta Kaune

Siaučia Grinčai, norintys pavogti Kalėdas iš kauniečių

Įmonės nuotr.

Galima įtarti, kad Kaune apsilankė Grinčas, norintis iš miestiečių pavogti šv. Kalėdas. Neseniai rašėme apie bandytą vogti dekoratyvią kėdę iš Rotušės aikštės, o šiandien pastebėta, kad per savaitgalį iš Taikos prospekto dingo kalėdinės dekoracijos Miško pasaka” dalys.

[galerija kiek=””]

Kaip informavo dekoracijas kūrusios įmonės „Aurika”, esančios Taikos pr. 129A, atstovė Lina Kvietkauskaitė, naujos dekoracijos dingo savaitgalį apie vagystę pranešta policijai, jos buvo išdėliotos visai neseniai, prieš savaitę.

Patirtas materialinis nuostolis – apie 2 tūkst. eurų, tačiau svarbiausia ne pinigai, o pavogta šventė, mat dauguma Kauno šeimų šią vietą jau pamėgusios ir atvykdavo būtent dėl pasakų herojų.

Pavogtos 5 dekoracijos iš 9, dingo dalis miško žvėrių šeimos narių: vilkas ir dalis zuikių. Lapė palikta.

„Šįryt atvykę neberadome dalies pasakos dekoracijų, šeimyna išdraskyta, dėl to labai liūdna. Kiekvienais metais mūsų kuriamas pasakas aplankydavo šimtai miestiečių nuo pačių didžiausių iki pačių mažiausių, o dabar turime dalintis liūdesiu. Kol bandome sukurti naują pasaką, kad laukiantys šventės svečiai nerastų tuščios eglės, labai tikimės pagalbos, vis dėlto, surasti ir pradingusius herojus. Padėkite sugrąžinti herojus į jų šeimyną”, – prašo L. Kvietkauskaitė.

Ji pasakojo, kad panašų vandalizmo atvejį fiksavo prieš kelerius metus, tuomet žmonės bandė nurauti ir pasiimti dekoracijas, tačiau nepavykus – nulaužė galvą, o tuo metu kaip tik važiavo policija ir pagavo nenaudėlius vietoje.

„Neįsivaizduojame, kur jas galima naudoti, nejau su vogtais daiktais namus pasipuoš. Tik grąžinkite dekoracijas, jau esame pasiryžę net atleisti piktadariams”, – kalbėjo L. Kvietkauskaitė.

Ką nors žinančius apie herojų buvimo vietą prašoma pranešti telefonu: 8-37 363666.

„Nuoširdžiai tikimės jūsų pagalbos, kad visi herojai kartu galėtų vėl džiuginti mūsų svečius ir praeivius nuo mažiausių iki didžiausių. Iš anksto dėkojame!”, – sakė įmonės atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA