Avarija „Akropolio“ aikštelėje: sniegą valantis traktorius sutraiškė „VW Passat“ | Kas vyksta Kaune

Avarija „Akropolio“ aikštelėje: sniegą valantis traktorius sutraiškė „VW Passat“

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio rytą policija skubėjo į Kauno „Akropolio“ daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę. Pranešta, kad ankstyvą rytą avariją sukėlęs asmuo pabėgo, palikęs sudaužytą automobilį ir nukentėjusį keleivį.

Avarija „Akropolio“ aikštelėje įvyko sekmadienį, 6:46 val. Pirminiais duomenimis, automobilio „VW Passat“ vairuotojas, ketvirtame daugiaaukštės stovėjimo aikštelės aukšte didesniu nei įprasta greičiu važiavo link nusileidimo į trečią aukštą, tačiau nepamatė priešpriešais atvažiuojančios sniegą valančio nedidelio traktoriaus, kuri smūgio metu tiesiog sumaitojo lengvojo automobilio priekį. Kad greičio būta nemažo, byloja ir traktoriaus bei automobilio susidūrimo stiprumas.

Po susidūrimo iššovė lengvojo automobilio saugos oro pagalvės. Jos abi buvo kruvinos, tad galima spėti, jog avarijos metu nukentėjo ir vairuotojas, kuris spruko iš avarijos vietos. Atvykę medikai suteikė pirmąją pagalbą keleiviui, važiavusiam kartu su pabėgusiu vairuotoju.

Apgadintas ne tik lengvasis automobilis. Traktoriui taip pat reikės priverstinio remonto, kad jis ir vėl galėtų gramdyti ledą bei sniegą daugiaaukštėje stovėjimo aikštelėje.

Įvykio vietoje ilgai buvo svarstoma, kaip ištraukti automobilį iš sniegą valančio traktoriaus gniaužtų. Automobilio nebuvo norima traukti per jėgą, kad jis dar labiau neapsigadintų.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes ir greitu laiku tikisi nustatyti vairuotoją-bėglį, kuris ankstyvą rytą sukėlė avariją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA