Kas vyksta Kaune gruodžio 9-11 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune gruodžio 9-11 dienomis? (renginių programa)

R. Tenio nuotr.

Likus vos dviems savaitgaliams iki didžiųjų metų švenčių, Kaunas ir toliau nerimsta, o šiam laikotarpiui skirtų renginių (ar, atvirkščiai, renginių, skirtų tiems, kurie nori prisiminti vasarą) – apstu. Pristatome išsamią gruodžio 9-11 dienų renginių programą. 

Kalėdinė knygų mugė

Jau ketvirtąjį kartą Lietuvos mažų ir vidutinių leidėjų asociacija drauge su Lietuvos kariuomenės Kauno įgulos karininkų ramove kviečia apsilankyti Kauno kalėdinėje knygų mugėje. Įėjimas į mugę ir visi renginiai, kurių gruodžio 9-11 dienomis Ramovėje (A. Mickevičiaus g. 19) tikrai nestigs, – nemokami.

„Iš širdies į širdį“ renginiai

Iniciatyva „Iš širdies į širdį“ šį savaitgalį ir vėl siūlo visiškai nemokamus renginius, skirtus šventiniam laikotarpiui. Penktadienį Istorinėje LR Prezidentūroje skambės Kauno 1-osios muzikos mokyklos auklėtinių koncertas, sekmadienį – koncertai Liuteronų bažnyčioje ir Kauno Šv. Apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje.

„Diskonektų“ koncertas

Nuo 21 valandos penktadienį, kaip ir įprasta, „Sandėlyje“ skambės muzika. Šįkart ją iš Klaipėdos atsiveža „Diskonektai“, Mindas ir Kelmas, kurie ne tik suks vinilines plokšteles, bet ir dalins puikią nuotaiką.

Pašėlusios „Girstučio“ naktys

„Girstučio“ baseinas kviečia sutikti savaitgalį drauge. Ir ne bet kaip, bet, pirmąkart baseino istorijoje, naktį! Nuo 22:30 val. sporto komplekse vyks įvairūs užsiėmimai, o atmosferą kurs DJ muzika, šviesos ir… tropiniai kokteiliai. Organizatoriai įspėja: įprasti baseino abonementai renginio metu negalioja, o įėjimas – mokamas.

„Kūrybos podiumas“

Gruodžio 10-11 dienomis „Žalgirio“ arenoje tvyros savęs pažinimo ir grožio aura – dvi dienas čia šurmuliuos „Kūrybos podiumas“, kurio organizatoriai džiaugiasi praėjusių metų sėkme ir pristato seminarų, kūrybinių dirbtuvių ir dizainerių parodas. Renginys mokamas (išskyrus kūrybines dirbtuves).

Liaudiškų šokių kolektyvo gimtadienis

Gruodžio 10-ąją, 17 valandą, kultūros centre „Tautos namai“ (Vytauto per. 79) bus minimas liaudiškų šokių kolektyvo „Suktinis“ 80-metis. Jo proga kolektyvas ir vakaro svečiai padovanos programą, pavadintą „Šokių tiltais“. Renginys – nemokamas.

E. Modaco koncertas

Šeštadienį 21 valandą susirinkusius „Sandėlyje“ ir vėl pasitiks muzika, šįkart atliekama Edgaro Modaco. Sandėlininkai žada, jog vakaro pradžioje skambės romantiški ritmai, kurie vėliau taps house ir disco melodijomis, išjudinsiančiomis visus.

Tropinių drugių paroda

Nors už lango jau karaliauja žiema, vasarą prisiminti kviečia VDU Botanikos sodas, kuriame iki pat gruodžio 31 dienos vyksta tropinių drugių paroda. Parodą aplankyti galima I-VII 10-19 valandą. Įėjimas mokamas.

O kad orų permainos nesugadintų jūsų planų, išsamią orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA