Raudondvaryje dega gyvenamasis namas: dirba 5 ugniagesių gelbėtojų brigados (atnaujinta 22:50) | Kas vyksta Kaune

Raudondvaryje dega gyvenamasis namas: dirba 5 ugniagesių gelbėtojų brigados (atnaujinta 22:50)

Skaitytojo nuotr.

Raudondvaryje ketvirtadienio vakarą dirba gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

[galerija kiek=”8″]

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai apie 20 valandą teiravosi, kas nutiko Raudondvaryje, mat link jo nuskubėjo specialiosios tarnybos. „Kokios 4 sirenos, kas kelias minutes“, – pasakojo jie. Tiesa, tuo metu nepavyko gauti jokių žinių apie tai, kas galėjo nutikti.

Tačiau apie 21:30 val. paaiškėjo, jog Raudondvaryje, Akacijų gatvėje, dega gyvenamasis namas. Įvykio liudininkų teigimu, gaisras nuosavame name, kuriame gyvena vienas vyras, kilo dėl to, kad name sprogo du dujų balionai.

„Kurį laiką budėjo vienas greitosios medicinos pagalbos automobilis, bet nukentėjusių nėra. Po maždaug pusvalandžio atvažiavo ir policija bei Raudondvario seniūnė su ugniagesių vadu“, – pasakojo informacija ir vaizdo medžiaga pasidalinęs Albertas.

Jo teigimu, įvykio vietoje šiuo metu vis dar dirba 5 ugniagesių gelbėtojų brigados, o aplink susirinkusi minia smalsuolių.

„Name gyvenęs vyras – neapsidraudęs, nesusitvarkęs dokumentų, todėl atvykusi seniūnė iškart pasakė, kad kompensacijos jis negaus“, – pasakojo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas ir pridūrė, jog prieš maždaug 10 metų čia taip pat buvo kilęs gaisras – tuomet sudegė ūkinis pastatas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, šiuo metu gaisras jau numalšintas, o įvykio vietoje dirba tik viena ugniagesių gelbėtojų brigada, kuri griauna netvirtai besilaikančias pastato dalis ir tikslina gaisro priežastį.

Tuo tarpu Albertas pasakoja, jog name gyvenusio vyro visi dokumentai sudegė drauge su namu. „Pats gyventojas yra labai sutrikęs“, – pasakojo Albertas. „Namas – jo mirusios mamos. Visi namo dokumentai sudegė su namu, todėl seniūnė sakė, kad bus sunku viską sutvarkyti, net ir parduodant sklypą, nes po mamos mirties, kaip ir sakiau, jis nieko nesusitvarkė“, – teigė jis.

Vyriškis pasakojo, kad neseniai buvo užsidegusi šio namo veranda, tačiau didesnio gaisro tuomet padėjo išvengti kaimynų dėka.

Penktadienį su portalu „Kas vyksta Kaune” susisiekę sudegusio namo savininko giminaičiai teigė, kad vyras dažnai važinėja į kitus miestus, dėl darbo. Giminaičiai patikslino, kad seniūnė neteigė, jog nepadės. „Ji sakė, kad sunku padėti, bet padės, kuo galės”, – tikslino giminaitė.

ATNAUJINTA 22:50

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, namas sudegė visiškai, mat buvo statytas naudojant ir medieną, ir plytas. Tuo tarpu tikrosios gaisro priežastys išlieka neaiškios, mat liudininkai sprogstantį dujų balioną girdėjo jau pastatui liepsnojant, kitas tuo tarpu jau buvo išneštas į lauką.

Pirmieji ugniagesiai gelbėtojai, atvykę iš Kulautuvos, pasirodė pastatui taip par jau liepsnojant atvira ugnimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA