Aktyvus Kauno jaunimas praeiviams dalino plačias šypsenas | Kas vyksta Kaune

Aktyvus Kauno jaunimas praeiviams dalino plačias šypsenas

Organizatorių nuotr.

Antradienio pavakarę pilietiškai aktyvaus jaunimo organizacija „Baltai Juoda“ vykdė akciją „Šypsenomis tirpdome ledus“, kurios pagrindinis tikslas buvo, kad žmonės nusišypsotų ir būtų laimingesni prieš šventas Kalėdas.

Pirmąkart vykstanti akcija sugalvota visai atsitiktinai, per vieną iš „Baltai Juoda“ susitikimą, kurio metu buvo kalbama kiek daug žmonių vaikšto paniurę, nuliūdę, pikti.

Vienam iš savanorių ir šios akcijos organizatoriui Almantui Vitkauskui kilo idėja, kad būtų galima padovanoti išlankstytus spalvotus kubelius su išpaišytais linksmais ir šypseną keliančiais, net patiems nūriausiems žmonės, veidukais su užrašais: „šypsena nieko nekainuoja“, „šypt – šypt – šypsena!“ ir daug kitokių nuotaikingų minčių.

Vienas iš organizacijos šūkių – „Kas jei ne aš, kada, jei ne dabar“, tad nepabūgę šalto oro su plačiomis šypsenomis organizacijos nariai ir savanoriai išlankstytus, išpaišytus 150 šypsniukų išdalino keliaudami nuo Laisvės alėjos iki Kalėdinės Kauno eglutės.

Organizacijos narė Vaida Bubnytė džiaugėsi, kad žmonės mielai ėmė veidukus ir keliavo besišypsodami taip užkrėsdami ir kitus praeivius nusišypsoti. „Sulaukėme iš vyresnio amžiaus žmonių padėkų už tai, kad esame pilietiški ir skleidžiame šventišką, pozityvią nuotaiką”, – džiaugėsi V. Bubnytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA