Kaunietis siūlo įrengti čiuožyklą po atviru dangumi | Kas vyksta Kaune

Kaunietis siūlo įrengti čiuožyklą po atviru dangumi

Skaitytojo nuotr.

Kaune gyvena nemažai iniciatyvių, bendruomeniškų žmonių, siūlančių kartu susikurti pramogą mieste, kuri gyventojams nieko nekainuotų. Vienas tokių – Grigorij, jis feisbuke paskelbė, kad siūlo įrengti čiuožyklą po atviru dangumi. Žiema juk reikia deramai atsidžiaugti!

Grigorij klausia:Gal kas kieme nori nemokamos ledo aikšteles pačiuožinėti ? Turiu visą reikiamą įrangą užpilti ledą. Jei būtų 1-2 pagalbininkai, galiu nemokamai išlieti čiuožyklą”, – savo feisbuko profilyje skelbia pilietiškas kaunietis.

Artėjant didžiosioms metų šventėms tai būtų puiki pramoga ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems, tereikia minusinės temperatūros.

Jis taip pat teiraujasi, kur Kaune būtų tinkama vieta: krepšinio, futbolo aikštė arba kitas lygus plotas su apšvietimu? Ten vyras su keliais pagalbininkais galėtų įkurti čiuožyklą ir kartu visiems paprastu būdu sukurti šventę.

Išties, tai būtų puikus laisvalaikio leidimo būdas mieste savaitgalį likusiems kauniečiams: pasiimi pačiūžas, termosą karštos arbatos – ir pirmyn čiužinėti su gera kompanija ar po vieną.

Kaunietis laukia atsakymų ir ragina skelbti galimas vietas komentaruose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA