Kaunietis užfiksavo pavojingą ir nekasdienę eismo situaciją: greitkelyje – prieš eismą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo pavojingą ir nekasdienę eismo situaciją: greitkelyje – prieš eismą

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Šeštadienio pavakarę socialiniuose tinkluose kauniečiai dalinasi nuotrauka, kurioje užfiksuotas nepateisinamas vieno vairuotojo elgesys. „Citroen” vairuotojas, važiuodamas greitkeliu Vilnius-Kaunas, sumanė savo kelionei pasirinkti priešpriešinio eismo juostą.

Manoma, kad į greitkelį įvažiavęs ties Neveronių posūkiu, vairuotojas išvažiavo į magistralę priešinga kryptimi, taip sukeldamas kitų eismo dalyvių nuostabą ir pavojingą eismo situaciją. Pavažiavęs apie kilometrą, vairuotojas suprato, kad pasirinko netinkamą kelio kryptį ir atbuline pavara bandė judėti atgal. Dar kiti socialinių tinklų vartotojai teigia, kad vairuotojas galėjo magistrale važiuoti atbuline pavara, nes sugedo visos kitos, o grįžti kažkaip reikėjo.

Itin judrioje greitkelio atkarpoje link Kauno įprastai – didelis eismo srautas, automobiliai važiuoja vienas po kito, tačiau šiandien šeštadienis, eismo srautas gerokai sumažėjęs, tad gali būti, jog ne vietinis vairuotojas tiesiog neatidžiai stebėjo kelio ženklus ir pasuko ne į tą įvažiavimą ne ta kryptimi.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA