Kas vyksta Kaune gruodžio 2-4 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune gruodžio 2-4 dienomis? (renginių programa)

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Už lango karaliauja žiema, o didžiausia miesto eglė jau įžiebta, tad dabar – puiki proga atsipalaiduoti ir praleisti savaitgalį šiek tiek ramiau. Tiesa, nenorintiems likti namuose, portalas „Kas vyksta Kaune“ pateikia gruodžio 2-4 dienų renginių programą.

Ohhh My ir Move88 koncertas

„Sandėlio“ komanda ir vėl kviečia savaitgalį pasitikti drauge. Gruodžio 2 dieną, penktadienį, nuo 21 valandos pas juos lankysis ir susirinkusiems gerą atmosferą kurs Ohhh My ir Move88. Sandėlininkai perspėja, jog staliukus verta užsirezervuoti iš anksto!

„Maltiečių sriubos“ akcija

Kauno rotušėje šeštadienį nuo 12 iki 17 valandos vyks jau tradicija tapusi „Maltiečių sriubos“ akcija. Jos tikslas – surinkti lėšų, reikalingų projektams vienišiems, sunkiai sergantiems senoliams. Už akcijos metu surinktas lėšas maltiečiai visus metus vykdo projektus „Maistas ant ratų“ ir „Socialinė priežiūra namuose“.

Socialinė akcija „Aš ir tu – tai MES!“

Šeštadienį per pietus (13-14 val.) Rotušės aikštėje šurmuliuos socialinė akcija „Aš ir tu – tai MES!“. Akcijos organizatoriai aikštėje kviečia rinktis visus, kurie nėra abejingi socialinės atskirties mažinimui ir drauge paminėti Tarptautinę neįgaliųjų dieną.

Kalėdinio miestelio atidarymas

Šeštadienį 13 val. oficialiai atidaromas Kalėdinis miestelis Rotušės aikštėje. Pasakų personažai ir Kalėdų Senelis visus kauniečius kvies pramogauti mugėje, rankdarbių dirbtuvėlėse ar akimirkai atsikvėpti pasakų namelyje, pro langus matant žėrinčią šiųmetė Kalėdų eglę su besisukančia žaisminga karusele.

„Phonic Scoupe“ koncertas

Tiems, kas nespėjo apsilankyti penktadienį arba tiems, kuriems geros muzikos niekada nebūna per daug, Sandėlininkai šeštadienį ir vėl turi paruošę puikų vakarą. Nuo 23 valandos čia pasirodys elektroninės šokių muzikos atstovas, jau spėjęs padirbėti su garsiausiomis planetos įrašų kompanijomis ir atlikėjais, „Phonic Scoupe“.

„Uodo šeimos turgelis“

„Uodo šeimos turgelis“ ir vėl skatina susitikti, pabendrauti, išmainyti ar parduoti jau atsibodusius ir nebereikalingus daiktus. Turgelis vyks „Žalgirio“ arenos parodų erdvėje, nuliniame aukšte, nuo 11 iki 15 valandos. Įėjimas – nemokamas.

Tropinių drugių paroda

Nors už lango jau karaliauja žiema, vasarą prisiminti kviečia VDU Botanikos sodas, kuriame iki pat gruodžio 31 dienos vyksta tropinių drugių paroda. Parodą aplankyti galima I-VII 10-19 valandą. Įėjimas mokamas, o daugiau informacijos rasite čia.

O kad orų permainos nesugadintų jūsų planų, išsamią orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA