Kauniečiai praneša apie penktadienio vakarą partrenktus pėsčiuosius: avarijos nesiliauja, reikia kažką daryti su perėjomis | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai praneša apie penktadienio vakarą partrenktus pėsčiuosius: avarijos nesiliauja, reikia kažką daryti su perėjomis

Skaitytojo nuotr.

Penktadienį neapsieita ne tik be techninių avarijų, bet ir be eismo įvykių, kuriuose nukenčia pėstieji.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie nelaimę, nutikusią Baltijos ir Žiemgalių gatvių sankryžoje. Čia apie 20 valandą įmonės „G4S“ apsaugos automobilis partrenkė pėsčiąjį.

Įvykio liudininkų teigimu, vyras ėjo per perėją, tačiau tuo metu jam degė raudonas šviesoforo signalas. Šiuo metu apie 50-ies metų vyrui pagalbą įvykio vietoje suteikia greitosios medicinos pagalbos medikai.

Vairuotojai praneša, jog šioje vietoje formuojasi spūstys.

Tai – ne vienintelė avarija, įvykusi Kaune jau sutemus. Kauniečiai taip pat pranešė apie maždaug 17 valandą A. Juozapavičiaus prospekte partrenktą per perėją ėjusį pėsčiąjį. „Reikia kažką daryti su perėjomis, per daug avarijų… Nuo rudens ten jau antras ar trečias nutrenktas žmogus, o kiek dar avarijų su mašinomis“, – svarstė jie.

Greitosios medicinos pagalbos darbuotojų teigimu, šiandien vos sutemus darbo jiems netrūksta – gaunami pranešimai ir apie partrenktus pėsčiuosius, ir apie kitus eismo įvykius, kurių metu galimai nukentėjo žmonės.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog penktadienį dienos metu avarijų taip pat netrūko, ypač daug jų pasipylė greitkelyje Kaunas – Vilnius, dėl ko dalį dienos ten buvo susiformavę itin didelės eismo spūstys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA