Vagys iš automobilio pavogė įrangos už 6 tūkstančius eurų | Kas vyksta Kaune

Vagys iš automobilio pavogė įrangos už 6 tūkstančius eurų

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Kauniečiams patariama akyliau pasaugoti savo turtą, nes vagys ėmėsi aktyviai švarinti automobilius. Gruodžio pirmą dieną Kaune užfiksuotos net keturios tokios vagystės. 

Kauno apskrities vyriausio policijos komisariato atstovai informavo, kad gruodžio 1 d. apie 13.15 val. Kaune, Ateities pl., vyras (gim. 1978 m.) pastebėjo, kad iš įmonei priklausančio automobilio „VW Passat“ pavogtas multimedijos įrenginys. Padaryta 6 000 eurų žala.

Gruodžio 1 d. apie 7.40 val. Kauno r., Čekiškių sen., vyras (gim. 1953 m.) pastebėjo, jog iš sodybos dingo įrankių dėžė su joje buvusiais įrankiais. Padaryta 200 eurų žala.

Laikotarpiu nuo lapkričio 30 d. 16.00 val. iki gruodžio 1 d. 12.00 val. Kaune, Kuršių g., išdaužus automobilio „Mercedes-Benz“ durų stiklą, buvo pavogta magnetola bei USB atmintinė. Padaryta žala tikslinama.

Gruodžio 1 d. apie 11.15 val. Kaune, Tvirtovės al., moteris (gim. 1974 m.) pastebėjo, jog iš jos automobilio „Opel Vectra“ dingo navigacijos įrenginys, nešiojamas kompiuteris ir dėžė su joje buvusiais įvairiais rūbais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA