Kaunietis ieško, kas jam parašė grasinantį raštelį | Kas vyksta Kaune

Kaunietis ieško, kas jam parašė grasinantį raštelį

Skaitytojo nuotr.

Diskusijos apie tai, kaip derėtų teisingai statyti automobilį, netyla niekada. Šįkart į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, antradienį dėl to, kaip pastatė savo automobilį, gavęs grasinantį raštelį.

[galerija kiek=”4″]

„Šiandien gavau štai tokį raštelį. Na, logikos jame yra, matyt būsiu pelnytai padrausmintas, nesiginčiju“, – rašė kaunietis, pasidalinęs nuotraukomis, kuriose matosi su klaidomis parašytas sakinys „Kaip statai mašiną, žąsine“.

„Bet iš raštelio turinio supratau, kad manęs prašo parodyti, kaip statau mašiną. Labai norėčiau su tuo žmogumi (iš rašto sprendžiu, kad tai moteris) susitikti ir padiskutuoti, gerais ir blogais patarimais (pasidalinti, red.)“, – teigė jis.

„Raštelio autorius, deja, neprisistatė, todėl prašau jūsų pagalbos. Gal atsiras žmogeliukas ir galėsime aptarti, kaip stato mašiną žąsinas ir kaip stato žąsis. Nors dėl žąsino truputį suklydo – aš avinas…“ – ironizavo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Vyras taip pat džiaugėsi, jog jo automobilis – švarus, mat kitaip turbūt būtų sulaukęs ir ne tokio gražaus palyginimo. „Gerai, kad prieš šventę mašiną nusiploviau, kitaip būtų „Varguoli prakeiktas“ (nes žąsinas – švarus gyvūnas)“, – teigė jis ir tuoj pat pajuokavo, jog galima būtų ir šventines nuotaikas labiau atspindinčius raštelius rašyti.

„Kodėl negalime gyventi švenčių nuotaikomis? Miestas puošiasi, šviečiasi, benamiai barzdas augina… Todėl manau, kad šiai akimirkai žąsiną reiktų keisti į elnią. O jei vis dar norisi įžeisti, tuomet tiktų „subraižyta šalčio roge tu!“. Bet linksmų švenčių ir jums, autoriau!“ – geros nuotaikos nestokojo kaunietis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA