Kaune nuo ketvirtadienio neatsiradusi 16-metė – grįžo (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kaune nuo ketvirtadienio neatsiradusi 16-metė – grįžo (atnaujinta)

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Portalą „Kas vyksta Kaune” pasiekė žinia, kad praėjusį ketvirtadienį, lapkričio 17 dieną, iš įstaigos išėjo ir iki šiol neatsiranda nepilnametė.

Kaip 15:11 val. informavo policijos atstovė, mergina grįžo į įstaigą, jos paieška nutraukta.

Policija patvirtino, kad šiuo metu vykdoma merginos paieška: „Gautas pranešimas, kad lapkričio 17 d. apie 18 val. Kaune, Birutės g., iš įstaigos išėjo ir negrįžo nepilnametė (gimusi 2000 m.), šiuo metu vyksta tyrimas”, – teigia Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė.

Artimųjų teigimu, 16-metė dingusi mergina A., ji yra pozityvi, nekonfliktiška asmenybė.

Andrėja buvo apsirengusi tamsiai mėlynu paltu su šviesiais bei tamsiais kvadratėliais perpintomis rankovėmis, apsiavusi juodais batais.

„Mergina negrįžta jau penkta para ir niekaip nepavyksta su ja susisiekti. Jai – beveik šešiolika, maždaug 165 cm, sportiško kūno sudėjimo, šviesių plaukų, kurie kiek padažyti rausvai. Paskutinį kartą galėjo būti Vilijampolėje, Varnių-Panerių g. sankirtoje, kartu su kita 16 metų mergaite, aukštesne ir tamsių plaukų. Nors policijoje paskelbta paieška, mergaitė neatsiranda. Jūsų pasidalinimai galbūt padėtų greičiau ją surasti”, – sako merginos ieškanti artimoji Vidmantė.

Turintieji informacijos apie dingusią merginą, žinantieji jos galimą buvimo vietą, prašomi nedelsiant pranešti policijai arba susisiekti su Vidmante: 861716768 ar su Andrėjos teta per feisbuką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA