Skaitytojas: kainos prieš išpardavimą buvo pakeltos 20% | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: kainos prieš išpardavimą buvo pakeltos 20%

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Šeštadienio rytą į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas, pasipiktinęs prekybos centre „Akropolis“ vykdomais prekių išpardavimais.

Pasak kauniečio, daugelyje parduotuvių prieš pat „Jamam“ dienas prekybos centre buvo masiškai pakeltos kainos, o tai įrodo kainų etiketės esančios ant prekių, kur mažesnė kaina tiesiog uždengta didesnės.

„Aiškiai matosi buvusi kaina ir dabar esanti, kuri gaunasi su 20% nuolaida tampa tokio paties dydžio kaip ankstesnė. Tipiniai lietuviai iš mažosios raidės“, – laiške teigė skaitytojas.

Pasak jo, paklausus pardavėjų, kodėl taip yra, šios tikslaus atsakymo nesuteikė. Vaikinui buvo paaiškinta, jog taip pigiai vežti rūbų nėra tikslo, mat čia ne Ispanija ar Anglija.

„Manau juokinga. Kaina pakilo per naktį ir logistikos kainos kilo 20% pagal juos“, – pardavėjų paaiškinimo nesuprato skaitytojas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA