Į avariją patekęs vyriškis prašo visuomenės pagalbos | Kas vyksta Kaune

Į avariją patekęs vyriškis prašo visuomenės pagalbos

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Tomas kreipėsi į redakciją prašydamas visuomenės pagalbos. Vaikinas tikino, jog eismo įvykis nutiko, kitai vairuotojai pažeidus kelių eismo taisykles, tačiau tam reikia įrodymų.

Lapkričio 15 d. (antradienį) apie 16:57 val. įvyko auto įvykis netoli PC „Savas“ (Kovo 11-osios g. ir Partizanų g. sankryžoje). Važiuodamas iš Partizanų g. sankryžoje sukau į kairę, į Kovo 11-osios g. Pagal KET, sukdamas į kairę privalau praleisti transporto priemones, atvažiuojančias priešinga kryptimi tiesiai arba sukančias į dešinę.

Prieš pradedant manevrą, šviesoforas pradėjo mirksėti žalia šviesa. Įsitikinęs, kad nesudarau kliūties, kadangi automobiliai iš priešingos krypties jau buvo sustoję, pradėjau manevrą. Man beveik pabaigiant manevrą, mano automobilis „BMW“ sankryžoje susidūrė su kitu automobiliu „Toyota“.

Deja, iš kurios krypties ir link kur planavo važiuoti „Toyota“ negaliu pasakyti, nes jau beveik atlikus posūkį, mano žvilgsnis buvo nukreiptas link Kovo 11-osios g. „Toyota“ vairuotoja teigia važiavusi iš priešingos krypties tiesiai (Partizanų gatve link PC „Savas“) ir aš jos nepamačiau todėl, kad kaip ji įvardino važiavo pro kažkokį „tarpuką”.

Mano nuomone, „Toyota“ važiavo tiesiai tačiau bandė aplenkti prieš sankryžą stovinčius automobilius ir grįždama į savo juostą atsitrenkė į mane, kadangi „Toyota“ ratai matosi pasukti į dešinę ir toks lenkimo manevras paaiškintų vairuotojos minėtą „važiavimą per tarpuką”. Kaltas tikriausiai ir taip jau liksiu, tik būtų įdomu sužinoti kokiu būdu „Toyota“ važiavo per sankryžą. Gal yra įvykio liudininkų? Parašykite ar paskambinkite tel. (8-693) 08892. Ačiū.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA