Miesto centre pareigūnas su tarnybiniu „BMW“ rėžėsi į „Peugeot“: medikai gelbėja nukentėjusį vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Miesto centre pareigūnas su tarnybiniu „BMW“ rėžėsi į „Peugeot“: medikai gelbėja nukentėjusį vairuotoją

R. Tenio nuotr.

Trečiadienį ryte miesto centre įvyko avarija, dėl kurios ant kojų buvo sukeltos specialiosios tarnybos.

Apie 11 valandą ties Vytauto Didžiojo universitetu Donelaičio gatvėje įvyko avarija, kurios metu susidūrė lengvasis automobilis ir vienatūris.

Avarijos metu nuo smūgio „Peugeot“ automobilis užvažiavo ant šaligatvio ir atsitrenkė į stulpą. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai gelbėtojai skubiai atjungė automobilio akumuliatorių, kad nekiltų gaisras, o vairuotojui prireikė medikų pagalbos.

Automobilis „Peugeot” sudaužytas visiškai, „BMW” nukentėjo kur kas lengviau.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, „BMW“ markės automobilį vairavo aukšto rango policijos pareigūnas iš Tauragės.

Kol kas neaišku, dėl kokių priežasčių įvyko skaudi avarija, tačiau manoma, kad nelaimė galėjo įvykti dėl to, jog „BMW“ automobilio vairuotojas nepastebėjo priekyje stabdančio „Peugeot“.

Policija tiria įvykio aplinkybes, įvykio vietoje dirba spec. tarnybos, likviduojančios avarijos padarinius.

ATNAUJINTA 14:00

Policijos atstovė Simona Ludavičiūtė informavo, jog „BMW“ markės automobilį vairavo Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vygandas Mylimas. Įvykio metu jis buvo blaivus.

Automobilis „BMW” yra tarnybinis, tačiau jis buvęs konfiskuotas ir atitekęs Tauragės apskrities policijos reikmėms. Pažymime, kad automobilis nebuvo pirktas iš biudžetinių lėšų.

Pavaduotojas V. Mylimas vyko į Mykolo Riomerio universitetą skaityti paskaitos studentams. Kartu su juo vyko ir Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Personalo skyriaus vedėja Edita Aurilienė, kuri dėl patirtų nežymių sužalojimų pati nuvyko į ligoninę pasitikrinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA