Iš ligoninės išėjo basas: pareigūnai padėjo grįžti | Kas vyksta Kaune

Iš ligoninės išėjo basas: pareigūnai padėjo grįžti

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Trečiadienį ryte, apie 6:25 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Patrulių rinktinės pareigūnams patruliuojant numatytu maršrutu, Kauno apskr. VPK budėtojas skubiai informavo, kad maždaug prieš 10 minučių Kaune, Hipodromo g., iš gydymo įstaigos pasišalino Kauno rajono gyventojas (gimęs 1952 m.), nesiorientavęs aplinkoje.

Pareigūnams nedelsiant atvykus į gydymo įstaigą, šios apsaugos darbuotojas informavo, kad pasišalinęs vyras eidamas pametė šlepetę, todėl vaikšto viena basa koja.

Pradėjus tikrinti aplink esančią teritoriją, aplinkines gatves, Kauno apskr. VPK pareigūnai pastebėjo pėdsakus sniegu, kurių vienas buvo panašus į šlepetės, kitas – į velkamos kojos. Sekant šiais pėdsakais, jie pareigūnus atvedė į Šaldytuvų gatvėje esančius garažų masyvus. Garažų masyve pėdsakai toliau pareigūnus vedė link miško, kuriame jie dingo.

Toliau intensyviai senolio ieškoję pareigūnai netruko pamatyti požymius atitinkantį vyrą, buvusį miško prieigose netoli garažų masyvo. Jis buvo pabalęs, atšalęs ir teigę esąs jau visai netoli namų. Pareigūnai džiaugiasi, kad pavyko saugiai ir šiltai pristatyti senolį atgal į gydymo įstaigą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA