Geidžiantiems tobulų vestuvių – paroda Kaune ir nuolaidos | Kas vyksta Kaune

Geidžiantiems tobulų vestuvių – paroda Kaune ir nuolaidos

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Artėjantį savaitgalį turėtų suskubti planuojantieji vestuves. Jau antrus metus iš eilės Kaune vyksiančioje parodoje „Mano tobulos vestuvės“ – ne tik naudinga informacija apie paslaugas, bet ir galimybė sumedžioti net 30 proc. nuolaidas.

[galerija kiek=”4″]

Vestuvių paroda vyks lapkričio 19 – 20 dienomis pačiame Kauno centre įsikūrusiame „Park Inn by Radisson“ viešbutyje. Stenduose išvydę auksinį 30 proc. nuolaidos lipduką, parodos lankytojai galės tikėtis išskirtinių – 30 ir daugiau procentų nuolaidų, rezervuojant iš anksto paslaugas savo tobulai vestuvių šventei. Dekoratoriai, vedybų planuotojai, šou programų organizatoriai, floristai, konditeriai, juvelyrai, vestuvinių suknelių dizaineriai ir visi kiti dalyviai su nekantrumu laukia iš anksto planuojančių savo didžiausią gyvenimo šventę, todėl linkę paslaugoms taikyti dideles nuolaidas. Parodos „Mano tobulos vestuvės“ organizatoriai džiaugiasi, jog realios nuolaidos itin kokybiškoms paslaugoms – tik po jų stogu. Tai gali būti vienintelis šansas gauti tokį nuolaidų paketą vienoje vietoje. Tegul išankstinių pardavimų, kuomet norimas paslaugas galima nusipirkti pigiau, tradicija persikelia ir į vestuvių rinką.

Paroda suteiks galimybę pasimatuoti net kelių skirtingų miestų vestuvinių salonų sukneles vienoje vietoje. Nuotakos apdarus parodoje pristatys vienas didžiausių Kauno vestuvinių suknelių salonų – „MJ salonas“, vilniečiai „Be Lady“ ir „Diva“ bei kiti. Ketinančioms matuotis vestuvinį drabužį, organizatoriai pataria turėti ir aukštakulnius .

Renginyje galėsite degustuoti ir išsirinkti vestuvinį tortą, užkandžius, susipažinti su populiariausiais vestuviniais šokiais ir jų galimybėmis bei gauti asmeninius nemokamus patarimus dėl savo šventės pasiruošimo ar dekoravimo.

Paroda siekiama ne tik reklamuoti ir parduoti paslaugas, bet ir suteikti būsimiems jaunavedžiams kuo daugiau naudingos informacijos, kad jų šventė taptų išties tobula. Parodos metu vestuvių rinkos profesionalai padės atsirinkti svarbiausius ir antraeilius dalykus, vyks interaktyvus seminaras, kuriame jaunavedžiai galės dalyvauti užduodami klausimus ir gauti jiems rūpimus, individualius atsakymus. Patarimų laidos jaunavedžiams „Magiškos vestuvės“ vedėja ir režisierė, vedybų planuotoja ir dekoratorė Kristina Vanagienė patars abejojantiems kur geriau tuoktis, Lietuvoje ar svetur? Ji papasakos ir apie vestuvių biudžeto planavimą, atskleis ne vieną paslaptį, kaip sukurti savo vestuves, kad jos taptų įsimintiniausia viso gyvenimo pasaka.

„Beuty Guru“ atstovė Vilija Šeputienė pristatys dar naują transformacinio nuotakos įvaizdžio tendenciją, kuomet ryte nuotakai atliekamas makiažas ir šukuosena, tinkami dienos ceremonijai, o antroje dienos pusėje vyksta makiažo ir šukuosenos transformavimas į labiau šventiniam vakarui tinkamą variantą. Pristatymo metu žiūrovai išvys tris modelius: vienas jų bu paruoštas iš anksto, o kitus du meistrai ruoš ir atliks transformacijas gyvai.

„Nude Mood Photography“ fotografė Anna atsakys į 50 klausimų arba kaip pasirinkti „savo“ fotografą, juk tai labai svarbu ne tik dėl nuotraukų kokybės, bet ir savijautos visos šventės metu, nes jis ar ji jus lydės nuo ankstyvo ryto. Veiks juvelyro Silvijaus Martinėlio darbų paroda, kurios metu bus galima susipažinti su darbų autoriumi ir užsisakyt tokius vestuvinius žiedus, kuriais didžiuositės visą bendrą šeimyninį gyvenimą.

Paroda – tai ne tik paslaugų pristatymas, bet ir galimybė sužinoti apie didžiausias vestuvių planavimo klaidas bei būdus gerokai sutaupyti.

Daugiau informacijos galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA