Prie Muravos sankryžos kurčia prisistatanti mergina dalina vėliavėles už pinigus | Kas vyksta Kaune

Prie Muravos sankryžos kurčia prisistatanti mergina dalina vėliavėles už pinigus

KVK skaitytojo nuotr.

Portalą Kas vyksta Kaune” skaitytojai informavo, kad po vidurdienio važiuodami pro Muravos sankryžą jie pastebėjo asmenį, kuris, kaip įtariama, apsimeta kurčiuoju ir, laukdamas aplinkinių užuojautos, siūlo pirkti Lietuvos vėliavėles.

Kaunietis Vaidas pasakojo, kad vieną jauną merginą pastebėjo važiuodamas automobiliu, jis užfiksavo, kad prie sustojusių automobilių ji prieina rankose laikydama vėliavėles ir duoda jas vairuotojams. Kartu pateikiamas užrašas, kur informuojama apie kurtumą, taip tikintis gauti atlygį.

Pasak jo, vairuotojai elgiasi patikliai ir pinigus noriai dalina.

Vaidas pasakoja, kad mergina kelia įtarimą, nes pradėjus fotografuoti, ji nusisuko ir paėjo toliau bei kontaktuoti nebuvo linkusi. Kauniečio manymu, vėliavėlių dalintoja itin jauna, svarstoma ar ji pilnametė. Mergina apsirengusi pilka striuke, turi juodą kuprinę ir ilgas geltonas kasas.

Portalas apie panašų atvejį rašė jau anksčiau ir ragina išlikti kauniečius budriais ir įsitikinti ar šiai merginai tikrai reikia pagalbos. Juolab, kad turintieji kurtumo negalią, į gatves neina ir savo negalia neprekiauja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA