Kauniečiai: šis sniegas jau tikrai „tikras“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: šis sniegas jau tikrai „tikras“

R. Tenio nuotr.

Artėjant paskutiniojo rudens mėnesio viduriui, Kauną padengė balto sniego paklodė.

Trečiadienį prasidėjęs ir iki pat ketvirtadienio ryto trukęs snygis miestą padengė baltu apklotu, kuris vieniems kelia džiaugsmą, o kitiems – rūpesčius.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ sutikti kauniečiai teigė, kad šis sniegas – pirmasis tikras, tačiau rūpinosi, kad nespėjo tinkamai pasirūpinti transporto priemonėmis.

„Aš šiemet kaip kelininkai kasmet – laukiau paskutinės minutės, tai dabar turiu šiek tiek problemų dėl automobilio… Bet kadangi jau sniegas laikosi net dabar, artėjant vidurdieniui, vadinasi tikrai tikras. Reikia pasiruošti, gremžtukus stiklams ir naujas pirštines nusipirkti“, – šypsojosi Laisvės alėjoje sutiktas vyriškis.

Tiesa, jo dukrai svarbiausia buvo visai kas kita. Mergaitė sakė tikinti, kad per dieną sniego dar padaugės. „Jeigu prisnigs, dar besmegenį statysiu šiandien. Bet labiausiai tai noriu, kad iki eglutės užžiebimo dar būtų balta“, – pasakojo ji.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad apie tai, kokie orai mūsų laukia artimiausiu metu, detalią informaciją rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA