Naktį automobilius švarinę kauniečiai sulaikyti su įkalčiais | Kas vyksta Kaune

Naktį automobilius švarinę kauniečiai sulaikyti su įkalčiais

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šiąnakt gavo net keletą pranešimų apie Kaune įvykdytas vagystes iš automobilių. Tiesa, automobilius „apšvarinusieji“ laimikiu pasidžiaugė trumpai – pareigūnai vos per pusę valandos įtariamuosius sulaikė.

Šiandien apie 4.00 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Panerių g., apvogtas moters automobilis „Ford Tranzit“. Pranešėja apibūdino asmenis, kurie galėjo įvykdyti šią nusikalstamą veiką. Įvykio vietoje prie pareigūnų priėjo vyras, kuris taip pat teigė, kad tie asmenys išdaužė ir jo automobilio „Audi A6“ stiklą. Pareigūnams apžiūrint įvykio vietą netoli pastebėtas ir automobilis „VW Passat“ su išdaužtu stiklu ir nuplėštu variklio dangčio apsauginiu uždangalu.

Šiek tiek po 4.00 val. gautas dar vienas pranešimas, kad Kaune, A. Kriščiukaičio g., išdaužtas automobilio „VW Golf“ stiklas. Pranešėjas apibūdino asmenis, kuriuos pastebėjo nubėgančius nuo automobilio pusės. Patruliuojant Vilijampolės rajone pastebėta ir daugiau galimai apvogtų automobilių. Įtariama, kad nukentėjo ne mažiau 8 automobilių, stovėjusių Panerių g., A. Kriščiukaičio g., M. Mažvydo g., Sąjungos a., savininkai.

Netrukus, apie 4.30 val. pareigūnai sulaikė 4 asmenis, galimai įvykdžiusius šias nusikalstamas veikas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai netoli įvykio vietos, Brastos g. ir Jurbarko g. sankryžoje, pastebėjo du apibūdinimus atitinkančius jaunuolius.

Sulaikyti jauni vyrai (gimę 1997 m. ir 1998 m.), kurie uždaryti į areštinę. Dar 1 vyras (gimęs 1987 m.) ir nepilnametis (gimęs 1999 m.) sulaikyti A. Kriščiukaičio g.

Kauno apskr. VPK pradėti 4 ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės ir 1 ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Didžiausia numatyta bausmė – laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimus kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA