„Sandėlis by Volfas Engelman“ tampa Kauno gyvų koncertų meka | Kas vyksta Kaune

„Sandėlis by Volfas Engelman“ tampa Kauno gyvų koncertų meka

Organizatorių nuotr.

Gyvas džiazo koncertas, grupė „Keymono“, atlikėja Jurga Šeduikytė ir muzikos standartus laužantis projektas Mesijus + Münpauzn – visa tai naujoje senamiesčio erdvėje „Sandėlis by Volfas Engelman“ įvyks per vieną savaitę. Akivaizdu, kad klubo renginių programa savo novatoriškumu ir eksperimentais išsiskiria iš to, ką gali pasiūlyti gyvai muzikai skirtos Kauno erdvės.

Trečiadieninis džiazo ciklas „Sandėlio standartas“ lapkričio 9 d. grįžta su išskirtiniu trio. „Sandėlis by Volfas Engelman“ scenoje susitiks daugelio lietuviškų ir tarptautinių projektų dalyviai bei iniciatoriai, nuolat festivaliuose čia ir užsienyje pasirodantys Domas Aleksa (bosinė gitara), Vytis Smolskas (klavišiniai) ir Darius Rudis (mušamieji).

Lapkričio 10 d. pasimatymą Kaune gyvenantiems gerbėjams skiria sostinės grupė „Keymono“. Į klubą jie pažadėjo atsivežti energijos, pozityvumo ir meilės – tai jau penkiolika metų yra kūrybinės grupės filosofijos pagrindas, šiemet materializavęsis albume „Time Capsule“. Daug matę ir girdėję, daug keliavę, ne vienai užsienio šaliai įspūdį padarę pasauliečiai „Keymono“ koncertų metu visuomet pristato šviežią požiūrį į tai, ką galima vadinti soul ir elektronikos kūdikiu. Pasimatymo ketvirtadienį praleisti nevalia!

Po riebių savaitgalio šokių su projektu Mesijus + Münpauzn antradienį, lapkričio 15 d. „Sandėlis by Volfas Engelman“ scenoje karaliaus viena paslaptingiausių Lietuvos atlikėjų, jau daugelį metų aktualumo neprarandanti ir kiekvieną kartą save iš naujo išrandanti Jurga Šeduikytė. Vakaro programoje susipins puikiai žinomos melodijos, šviesūs muzikiniai akordai bei drąsūs ir stebinantys elektroninės muzikos sąskambiai.

Daugelio konkursų ir apdovanojimų laureatė, „MTV Europe“ statulėlės savininkė Jurga Šeduikytė subtilų ir neįprastą antradienio koncertą skiria tiems, kurie išsiilgo jaukaus, šilto, gyvo skambesio, galimybės naujai išgirsti pamiltas dainas iš pernai rudenį gastrolėse po Lietuvą pristatyto muzikinio albumo „Giliai vandeny”.

Pačioje Kauno senamiesčio širdyje, greta Rotušės aikštės, Muziejaus g. 8 įsikūręs „Sandėlis by Volfas Engelman” nuo antradienio iki ketvirtadienio veikia nuo 18 iki 1 val., penktadieniais darbo laiką patogiai ilgina iki 4 ryto, o šeštadieniais praėjusios nakties įspūdžiais pasidalinti nekantraujančių miestiečių laukia jau nuo vidurdienio. Norintys čia vykstančius koncertus stebėti patogiai kviečiami iš anksto rezervuoti staliukus bei įsigyti bilietus. Renginio dieną bilietai parduodami Sandėlyje. Išankstinius bilietus platina Tiketa.

Visa informacija čia>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA