Kaunas ieško penkių mokyklų direktorių | Kas vyksta Kaune

Kaunas ieško penkių mokyklų direktorių

Asociatyvi nuotr. / "Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kas taps S. Dariaus ir S. Girėno bei J. Jablonskio gimnazijų, Senamiesčio progimnazijos, Veršvų vidurinės mokyklos ir Kauno specialiosios mokyklos direktoriais? Atsakymai į šiuos klausimus paaiškės netrukus. Kauno miesto savivaldybės paskelbti konkursai baigsis šios savaitės pabaigoje.

„Mokykla pagal savo reikšmę miesto ir valstybės ateičiai yra svarbiausia institucija, už kurią yra atsakinga savivaldybė. Šioje srityje norime įpūsti naujų vėjų, todėl ieškome žmonių su šiuolaikišku požiūriu, vadybiniais įgūdžiais ir lyderio savybėmis. Kandidatų ieškome ne po antklode, o viešai ir atvirai. Tikiuosi, kad visuose konkursuose turėsime daug stiprių žmonių, iš kurių bus išrinkti geriausi“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Pretendentų į direktoriaus poziciją dokumentai priimami iki lapkričio 11 dienos (Laisvės al. 94A, kab. nr. 336). Detalesnę informaciją suteiks Kauno savivaldybės Personalo valdymo skyriaus vyriausioji specialistė Džiuljeta Varanauskienė (tel. nr. 42 31 16). Daugiau informacijos rasite paspaudę ant nuorodos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA