Skaitytojas: įdomu, kaip tai veikia kvėpavimo takus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: įdomu, kaip tai veikia kvėpavimo takus

Skaitytojo nuotr.

Kol daugiabučių gyventojai džiaugiasi jau senokai įjungtu šildymu, nuosavuose namuose gyvenantys taip pat rūpinasi savo šiluma. Tiesa, pastarųjų rūpesčio padariniai patinka ne visiems, tarp jų – ir į portalą „Kas vyksta Kaune“ parašiusiam Ryčiui.

[galerija kiek=”4″]

„Norėjau pasidalinti bėda, kurią turime kiekvieną žiemą. Gal ją kenčia ir kiti kauniečiai, kurie gyvena daugiabutyje šalia nuosavų namų, kurie nežinia ką deda į krosnis ir tenka kentėti dūmus ir nemalonų kvapą“, – pasakojo Rytis.

Vyras svarstė, kaip tokie dūmai, kokie yra užfiksuoti jo atsiųstose nuotraukose, gali paveikti aplinkinių gyventojų sveikatą. „Klausimas, kaip tai veikia kvėpavimo takus… Pridedu nuotrauką, kur visą sekmadienio vakarą buvo panašus vaizdas“, – rašė kaunietis.

„Dūmingumas buvo tai mažesnis, tai didesnis, bet tie tiršti dūmai pastoviai veržėsi iš šio kaimyno kamino. Tarp nuotraukų apie 40 minučių tarpas“, – teigė skaitytojas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA