Muštynės Kaune nesibaigia: kovos ringas aptvertas policijos | Kas vyksta Kaune

Muštynės Kaune nesibaigia: kovos ringas aptvertas policijos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo Helovino prasidėję neramumai, susiję su muštynėmis Kaune, nesibaigia. Penktadienio vakarą kas vyksta miesto gatvėse besidomintys kauniečiai teiraujasi, kodėl mieste stebimos gausios policijos pajėgos, judančios Panemunės link. Kauniečiai praneša, kad policija aptvėrė gatvės atkarpą Plento gatvėje, kiti skaitytojai teigia matę nežmonišku greičiu su švyturėliais lekiančius policijos automobilius, o kiti – negalintys ramiai miegoti. Negi kažkas rimto vyksta, dėl ko reikėtų taip triukšmauti?

kaunieciai

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” naktį iš penktadienio į šeštadienį sakė Kauno apskrities policijos budėtojas, gautas iškvietimas, kad Panemunėje, Plento gatvėje, vyksta jaunų kauniečių muštynės. Kaip teigė pareigūnas, kol kas daugiau informacijos suteikti nėra galimybės, tik patvirtino, kad žuvusių nėra.

Liudininkų teigimu, įvykio vietoje prieš atvykstant policijai, buvo girdėti šūviai. Manoma, kad jaunuoliai galėjo panaudoti šaunamąjį ginklą aiškindamiesi tarpusavio santykius. Konfliktavo maždaug 6-8 jaunuolių kompanija.

Įvykio vietoje dirba policijos tyrėjai, fiksuojantys įvykio aplinkybes. Kauniečiai dėl į Panemunę atskubėjusių policijos pajėgų turėtų jaustis ramūs.

Primename, kad nuo šventinio savaitgalio Kaune prasidėjęs muštynių protrūkis nesiliauja ir prasidėjus naujam savaitgaliui. Helovino naktį senamiestyje norėję švęsti kauniečiai, neįleisti į naktinį klubą, buvo tramdomi policijos pareigūnų. Ketvirtadienį daugelis turėjo galimybę matyti vaizdo įrašą, kuriame portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai užfiksavo įtūžusius jaunuolius, bandžiusius sumušti namą renovuojančius darbininkus. Daugelio šių atvejų pagrindinė priežastis – besaikis alkoholio vartojimas ir nesitvardymas viešoje vietoje, kas šiuo laiku yra didelė problema mūsų visuomenėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA