Kas vyksta Kaune pirmąjį lapkričio savaitgalį? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune pirmąjį lapkričio savaitgalį? (renginių programa)

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Lapkritis į Kauną pamažu atneša ir tikrą žiemišką orą, tačiau veiklos Kaune – nė kiek ne mažiau. Šį savaitgalį – puiki proga apsilankyti krepšinio rungtynėse, zoologijos sode ar tiesiog pasigrožėti apšviestu Kauno centrinio pašto pastatu išėjus pasivaikščioti į Laisvės alėją.  

Nors už lango orai vėsta, vasarą prisiminti kviečia VDU Botanikos sodas, kuriame iki pat gruodžio 31 dienos vyksta tropinių drugių paroda. Parodą aplankyti galima I-VII 10-19 valandą. Įėjimas mokamas. Daugiau informacijos rasite čia.

Prieš metus itin daug dėmesio sulaukęs festivalis „Spalvotas Kaunas“ grįžta. Šįmet šviesų instaliacijos papuoš Kauno centrinį paštą (4-7 dienomis) ir buv. Kauno pieno centro pastatą (11-14 dienomis). Tokio vaizdo praleisti nevalia!

Eurolygos penktajame ture Kauno „Žalgirio“ komanda pirmą kartą istorijoje išbandys jėgas su Stambulo „Darussafaka“ krepšininkais. Tačiau pažįstamų veidų varžovų kariaunoje tikrai bus. NBA patirties jau turintis treneris Davidas Blattas, vienas naudingiausių praėjusio sezono žaidėjų Bradley Wanamakeris ir, žinoma, į Kauną sugrįžtantis Jamesas Andersonas. Šiems ir daugeliui kitų turtingųjų turkų klubo ginklų mes turime ir galime surasti atsaką. Vieta – „Žalgirio“ arena, laikas – 18:40.

Jau tapo įprasta, kad „Sandėlis“ kiekvieną penktadienį džiugina vis kitokios muzikos ritmais. Pirmąjį lapkričio penktadienį – svečias iš ZIP FM Titas Motuzas. Jis atsiveža house, disco bei indie dance selekciją, kuria dalinsis nuo 21 valandos.

Turgelis, skirtas visiems, norintiems atsikratyti jau išaugtų ar nusibodusių rūbų, antram gyvenimui turinčių prisikelti daiktų bei kitų smulkmenų ir vėl Kaune. Uodo urgelio, vyksiančio „Žalgirio“ arenoje, metu taip pat veiks ir įvairūs užsiėmimai mažiesiems. Įėjimas nemokamas.

O koks ruduo be moliūgų? Zoologijos sode – moliūgai tikras skanėstas! Pamatykite, kaip jais mėgaujasi sodo gyventojai, dalyvaukite žaidimuose, atrakcijose, laimėkite prizus ir sužinokite viską apie mylimiausius gyvūnus! Atsinešantiems moliūgus bus taikomos nuolaidos bilietams.

Vos pailsėjus po penktadienį vykusio koncerto „Sandėlis“ vėl kviečia užsukti. Šeštadienį nuo 21 valandos čia muzika dalinsis Edgaras Modaco. Jis atsiveža daugiau nei per dešimtmetį surinktą muzikos kolekciją. Bus visko – nuo romatiškos muzikos vakaro pradžiai iki house ir disco vakarėliui įsibėgėjus.

Nors Vėlinės jau praėjo, Kauno Tvirtovės „Rotaract” klubas kviečia sekmadienį darkart prisiminti apleistus Kauno kapus ir organizuoja senųjų Žaliakalnio žydų kapinių tvarkymo akciją. Jau ketvirtą kartą rengiamas projektas sulaukia vis daugiau žmonių, sutinkančių savo darbais prisidėti prie apleistų kapų tvarkymo. Visus, norinčius prisijungti, organizatoriai kviečia susitikti apie 12val. 30 min. ir būti patogiai apsirengus bei pagal galimybės turėti tvarkymui reikalingų įrankių: grėblį, šluotą, šepetį samanoms valyti, pirštines ar maišą šiukšlėms ir panašiai.

Na o kad orų permainos nesutrukdytų savaitgalio planams, kas 20 minučių atnaujinamą informaciją apie orus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA