Variantų nebuvo: žaibiška moters reakcija padėjo išvengti skaudžių avarijos pasekmių | Kas vyksta Kaune

Variantų nebuvo: žaibiška moters reakcija padėjo išvengti skaudžių avarijos pasekmių

Penktadienį, apie 9:30 val., kelyje Kaunas – Prienai, moters vairuojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Nelaimė nutiko kelio atkarpoje prie nusukimo į Rokų ir Piliuonos gyvenvietes, netoli buvusios užeigos „Kubilas”.

Prie apvirtusio automobilio iš karto sustojo pro šalį važiavę vyriškiai ir „Kautros” autobuso vairuotojas. Jie iškėlė moterį iš apvirtusio automobilio.

Liudininkai pasakojo, kad moteris nuvažiavo nuo kelio, kai priešakyje atvažiuojantis automobilis „Mercedes Benz” – netikėtai išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Žaibiškai į šį manevrą sureagavusi moteris suko vairą į priešingą pusę ir taip išvengė susidūrimo su priešpriešais atvažiuojančiu automobiliu, kuris, lyg niekur nieko, nuvažiavo toliau.

Liudininkų teigimu, vairuotoja buvo nėščia.

Galimai avariją sukėlusio vairuotojo automobilio numerių, neįsidėmėjo nei vienas liudininkas, jie pamena tik automobilio markę.

Policija minėto vairuotojo dar nerado. Tikimasi, kad avariją sukėlusį vairuotoją padėtų nustatyti kiti eismo dalyviai, matę įvykį ir įsiminę automobilio valstybinį numerį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA