E. Ostapenko, sukūręs dainą Kauno nusikalstamo pasaulio lyderiui H. Daktarui, sulaukė jo įvertinimo | Kas vyksta Kaune

E. Ostapenko, sukūręs dainą Kauno nusikalstamo pasaulio lyderiui H. Daktarui, sulaukė jo įvertinimo

DELFI nuotr.

Iki gyvos galvos nuteistas Kauno nusikalstamo pasaulio lyderis Henrikas Daktaras sulaukė kūrybinio palaikymo. Socialiniame tinkle paskelbta daina „Prisiminkime Henriką Daktarą“ sulaukė ir apdainuojamo herojaus įvertinimo.

„Didelis Dėkui, Brolau, mielas Eugenijau Ostapenko, už supratimą, norą suprasti. Kolkas nesu atribotas nuo spaudos (ją skaitau) ir suprantu tavo širdies skausmą. Dar kartą dėkui, Eugenijau“, – padėkojo Henrikos Daktaro Feisbuko paskyros administratorius.

„Nukryžiuotas ir nukankintas, vos ne demonu darytas, kankinys už storiausiųjų grotų, pats tikriausias Lietuvos patriotas. Budeliai ir pitbuliai trokšta, Henriko nuodyto kraujo, jau ir virvę paruošė kruviną, Lietuvos teisėsaugos latrai.

Prisiminkime Henriką Daktarą, užkankintą teisėsaugos buliais, uždarytą į mažą narvelį, iš kurios jis išskristi negali. Tie vampyrai ir budeliai mūsų, trokšta trokšta Daktaro kraujo, ir su šypsenom žvelgia sadistai, kai ant kryžiaus lėtai jis kankinas…“, – rimuoja prieštaringai visuomenėje vertinamas atlikėjas Eugenijus Ostapenko.

Primename, kad šių metų birželį Lietuvos Aukščiausiasis Teismas galutine ir neskundžiama nutartimi paskelbė, jog „Daktarų“ nusikalstamam susivienijimui vadovavęs H.Daktaras turi būti įkalintas iki gyvos galvos. Išplėstinė septynių teisėjų kolegija nutarė, kad už baisius nusikaltimus nuteistam H. Daktarui nėra skirta per griežta bausmė – taip buvo atmestas Henos kasacinis skundas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA