Šančiuose – tragiškai pasibaigusi avarija: žuvo moteris, dar keturi žmonės sužeisti (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Šančiuose – tragiškai pasibaigusi avarija: žuvo moteris, dar keturi žmonės sužeisti (atnaujinta)

Šeštadienį Kaune įvyko skaudi avarija, kurios metu nukentėjusius žmones vadavo ugniagesiai gelbėtojai. Deja, ne visų gyvybes pavyko išgelbėti. Kaip informavo Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties budinti gydytoja, po avarijos 4 asmenys pristatyti į Kauno klinikas, o vienai moteriai konstatuota mirtis.

Pranešama, kad „Mercedes-Benz” ir „VW” automobilių avarija įvyko šeštadienį apie 14 valandą Juozapavičiaus prospekte prie buvusių kareivinių.

Liudininkai teigė, kad vienas avarijos dalyvis, vairavęs „VW” automobilį, iš pažiūros galėjo buvo neblaivus. Kaip buvo iš tikrųjų, paaiškės ištyrus vairuotojo kraują. Iš sumaitoto „Mercedes-Benz” automobilio ugniagesiai gelbėtojai išvadavo sąmonės netekusią moterį ir sunkiai sužalotus du asmenis.

Pagal liudininkų pasakojimus, „Mercedes-Benz” važiavo nuo Šančių kapinių link centro ir Juozapavičiaus prospekte bandė sukti į prekybos centro „Šilas” automobilių stovėjimo aikštelę. Tuo metu nuo centro pusės važiavęs „VW Golf” ir rėžėsi į nesėkmingą manevrą atliekantį automobilį. Manoma, kad jis galėjo važiuoti gerokai greičiau, nei leistinas 50km/h greitis šioje kelio atkarpoje. Avariją matę liudininkai atkreipia dėmesį, kad „VW” greitis tikrai turėjo būti didesnis nei leistinas.

[susije_video kurie=””]

Avarijos vietoje dirba gausios medikų ir ugniagesių pajėgos.

Kaip pranešė Kauno apskrities policijos budėtojas Mindaugas Burneikis, automobiliai susidūrė ties Juozapavičiaus prospekto 48-uoju numeriu pažymėto namo.

Įvykio metu nukentėjo „VW Golf” vairuotojas ir keleivis bei „Mercedes-Benz” automobiliu važiavę vairuotojas ir šalia sėdėjusi keleivė, kurią iš automobilio vadavo gelbėtojai. Ji buvo praradusi sąmonę, vėliau greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo keleivės mirtį.

Dėl avarijos susidarė eismo spūstys.

Ar vairuotojai buvo blaivūs, paaiškės tik po kraujo tyrimo, mat visi avarijos dalyviai skubiai išvežti į Kauno klinikas.

Kauniečiai pastebi, kad Juozapavičiaus prospekte vairuotojai dažnai mėgsta paspausti akseleratoriaus pedalą ir važiuoja kur kas greičiau nei leistina. Tai baugina pėsčiuosius, kurie judrų Juozapavičiaus prospektą kerta nereguliuojamose pėsčiųjų perėjose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA