Kas vyksta Kaune spalio paskutinį savaitgalį? (spalio 28-30 dienų programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune spalio paskutinį savaitgalį? (spalio 28-30 dienų programa)

R. Tenio nuotr.

Štai ir atėjo paskutinysis spalio savaitgalis. Jis kauniečiams siūlo ne tik sportą prisiminti skatinančius renginius, bet ir koncertus bei kitas pramogas. O kad renginių gausa ir laikrodžio persukimas nesusuktų galvos, pateikiame renginių programą.

Nepamirškite, jog Kaune spalis – senjorų mėnuo, kurio metu senjorų laukia ne tik nemokama kava kai kuriose Kauno kavinėse, bet ir gausybė nemokamų renginių įvairiose miesto vietose. Taip pat, nors už lango orai vėsta, vasarą prisiminti kviečia VDU Botanikos sodas, kuriame iki pat gruodžio 31 dienos vyksta tropinių drugių paroda. Parodą aplankyti galima I-VII 10-19 valandą. Įėjimas mokamas.

Orams vėstant dviratininkai nerimsta! Penktadienį 19 valandą susirinkę Miesto sode jie ir vėl užtvindys Kauno gatves įrodydami, jog meilė dviračiui stipresnė už šaltį.

Nuo pat Eurolygos įkūrimo 2000-aisiais Kauno „Žalgiris“ joje rungtyniauja kiekvienais metais, ne išimtis ir šįmet. Penktadienį, spalio 28-ąją, 19:40 „Žalgirio“ arenoje klubas susitiks su Tel Avivo „Maccabi“. Renginys mokamas.

DJ Dee vardas yra puikiai pažįstamas hip-hop klausytojams- jis yra geriau žinomas kaip grupės „Dee & Kamy” muzikos prodiuseris ir diskžokėjus. Šiuo metu DJ Dee gilinasi į grojimo patefonais subtilybes ir magiją, ir penktadienį vakare „Sandėlyje” nori su klausytojais pasidalinti savo didele eklektiško skonio funk, soul, disco ir hip-hop muzikos įrašų kolekcija.

KaFe – Kauno architektūros festivalis – kviečia kauniečius ne tik apžiūrėti jau kurį laiką Laisvės Alėjoje esančias ekspozicijas, bet ir užsukti prie „Romuvos” kino teatro, mat šeštadienį čia bus įkurtas parametrinis suoliukas. Norintys pamatyti, kaip jis atrodo ir sudalyvauti ten vyksiančiuose renginiuose, tą galės padaryti 11-22 valandą.

Norintys palydėti auksinį rudenį ir užbaigti šiltąjį lankymo sezoną VDU Kauno botanikos sode, šeštadienį gali apsilankyti sode organizuojamoje moliūgų šventėje. Programoje gausu visko – ir paskaitų, ir muzikos, ir kūrybinių dirbtuvių, o renginį vainikuos 17 valandą įžiebtas moliūgų takas. Įėjimas į botanikos sodą mokamas.

Duetas, kurio pasirodymus lydi įsimintinos pop stiliaus melodijos, persipynusios energingais drum‘n‘bass ritmais bei abejingų nepaliekančiais house muzikos elementais. Su daina „ENDLESS“ ilgiau nei mėnesį ZIP FM topuose užsibuvę Berta ir Artiomas „Sandėlio“ klausytojams pristatys dainas, kurios iš proto vedė festivalių „Rafta“, „Granatos“, „Karklė“, „LoftasFest“ dalyvius bei Talino, „Sostinės dienų“ ir M.A.M.A 2015 apdovanojimų svečius. Tie, kurie tikisi kokybiškos elektroninės muzikos dozės ar išskirtinio vakarėlio, spalio 29 d. renkasi „Sandėlyje”!

Po siautulingo penktadienio ir šeštadienio metas surimtėti. Kauno IX forto muziejus ir Kauno žydų bendruomenė kviečia spalio 30 d. (sekmadienį) 14 val. susirinkti prie IX forto masinių žudynių lauko ir pagerbti nužudytųjų atminimą, mat spalio 29 d. sukanka 75 metai, kai Lietuvoje buvo įvykdyta didžiausia žydų tautybės asmenų žudynių akcija nacių okupuotoje Lietuvoje.

Tam, kad netikėtos orų permainos nesutrukdytų apsilankyti pasirinktuose renginiuose, tikslią orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA