R.Šimašius: sunku įsivaizduoti, kad mes galėtume būti tokioje koalicijoje | Kas vyksta Kaune

R.Šimašius: sunku įsivaizduoti, kad mes galėtume būti tokioje koalicijoje

BNS 2016/10/24 11:20
DELFI nuotr.

Liberalai sunkiai įsivaizduotų bendrą darbą su rinkimus laimėjusia Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS), sako Liberalų sąjūdžio pirmininkas Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„Pagal šios dienos situaciją yra labai sunku įsivaizduoti, kad mes galėtume būti tokioje koalicijoje, nebent kas nors pasikeistų“, – per spaudos konferenciją pirmadienį sakė R.Šimašius.

Anot jo, sunku prognozuoti, kokia valdančioji koalicija būtų stabilesnė – LVŽS ir konservatorių ar LVŽS ir socialdemokratų.

„Turbūt per anksti yra apie tai šnekėti. Faktas kol kas, ką galima pasakyti, kad rinkėjai savo nuomonę pasakė ir, kad ir kaip bedėliotume, ašis būsimos koalicijos, jeigu tai apskritai bus koalicija, yra LVŽS. Neatmesčiau to varianto, kad sudeginus visus tiltus liks tiktai patys valstiečiai ir žalieji ir (…) gali atsitikti ir mažumos Vyriausybė, neatmeskime ir to varianto“, – kalbėjo R.Šimašius.

Jis atkreipė dėmesį, kad kol kas palaikymą LVŽS išsako tik Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA