Kas vyksta Kaune spalio 21-23 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune spalio 21-23 dienomis? (renginių programa)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šį savaitgalį Kaune susijungs pareiga, sportas ir kultūra. Pristatome įdomiausių spalio 21-23 dienų renginių programą.

Nepamirškite, jog Kaune spalis – senjorų mėnuo, kurio metu senjorų laukia ne tik nemokama kava kai kuriose Kauno kavinėse, bet ir gausybė nemokamų renginių įvairiose miesto vietose. Daugiau informacijos apie mėnesio renginius rasite paspaudę ant nuorodos.

Nors už lango orai vėsta, vasarą prisiminti kviečia VDU Botanikos sodas, kuriame iki pat gruodžio 31 dienos vyksta tropinių drugių paroda. Parodą aplankyti galima I-VII 10-19 valandą. Įėjimas mokamas.

Žmogaus teisių filmų festivalis „Nepatogus kinas” grįžta į Kauną. Programoje – ne tik intriguojantys ir priverčiantys susimąstyti filmai, bet ir susitikimai su jų kūrėjais.

Nuo pat Eurolygos įkūrimo 2000-aisiais Kauno „Žalgiris“ joje rungtyniauja kiekvienais metais, ne išimtis ir šįmet. Penktadienį, spalio 21-ąją, 19:44 „Žalgirio“ arenoje klubas susitiks su Vitorijos „Baskonia“. Renginys mokamas.

Sandėlininkai ir vėl kviečia penktadienį praleisti pas juos, klausant itin atidžiai išrinktos muzikos. Šį kartą išgirsite klasikinio James Brown, Prince, The Ojays, Betty Wright, Marvin Gaye bei šiuolaikiško Maeyer Howthorne, Sharon Jones, Brakestra įtakota soul selekciją. Vakarėliui įsibėgėjus numatyti labiau kūną virpinantys The Whispers, Donna Summer, Michael Jackson, Roy Ayers ir kitų Disco /Funk/ Boogie atstovų įtakotą selekciją. Taip pat vietomis gali įsiterpti ir vienas kitas klasikinio POP ar House gabaliukas. Renginys mokamas.

Šeštadienį „Nemuno žiede“ vyks šonaslydžio (drift) sezono uždarymas „Putadienis“. Organizatoriai žada nepamirštamus vaizdus, mat dalyviai šėls ne tik mažojoje, bet ir „ant Ąžuolo“. Renginys mokamas.

Penktadienį kovoję su Vitorios krepšininkais, sekmadienį Kauno „Žalgirio“ vyrai susitiks su Klaipėdos „Neptūnu“. Renginys mokamas.

Praėjus kelioms savaitėms nuo pirmojo rinkimų turo atėjo antrasis, kuriame reikia „užbaigti reikalus“ ir atiduoti savo balsą už kandidatus vienmandatėse apygardose. Visame Kauno mieste į antrąjį turą pateko tik Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos bei Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos kandidatai, tad kova – itin svarbi. Nepamirškite atiduoti savo balso!

Kad netikėti orų pokyčiai nesugadintų planų, kas 20 minučių atnaujinamą orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA