Kaune ir vėl dega automobiliai | Kas vyksta Kaune

Kaune ir vėl dega automobiliai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Per praėjusią parą ugniagesiams gelbėtojams teko skubėti į tris gaisrus, kuriuose degė kauniečių transporto priemonės.

Antradienį ryte, 10:29 val. ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Islandijos plentą, kuriame, kaip pranešta, degė garažas. Atvykę ugniagesiai rado garažo duobėje degantį išsiliejusį benziną, nuo kurio užsidegė ir „Opel Vectra“ markės automobilio variklio skyrius. Įvykio metu aprūko garažo sienos, apdegė automobilio variklio skyrius.

Vakare, 17:52 val., taip pat gautas pranešimas apie Tvirtovės alėjoje dūmais apsipylusį automobilį. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, žmonės jau buvo patys užgesinę gaisrą, tačiau vis dar ruseno variklio skyriaus detalės.
Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių. Gaisro metu apdegė ir apsilydė variklio skyriaus laidai bei plastikinės detalės.

Vėlų antradienio vakarą, po 23 valandos, gautas pranešimas apie Pašilės gatvėje ties Kauno technologijos universiteto 11 bendrabučiu kilo gaisras. Pirminis pranešimas buvo apie degantį šiukšlių konteinerį, tačiau po kelių minučių buvo gautas antras, patikslintas, pranešimas, kad dega ir automobilis.

Gaisro metu nuo plastikinio šiukšlių konteinerio apdegė ir termiškai paveiktas netoli stovėjusio „Volvo“ markės automobilio keleivio pusės šonas. Manoma, jog gaisras kilo dėl tyčinio padegimo, įvykis tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA