Kaip tarybiniais laikais: nufilmavo „Maxima“ pardavėją, perkančią akcijines prekes, kurių pirkėjams neliko | Kas vyksta Kaune

Kaip tarybiniais laikais: nufilmavo „Maxima“ pardavėją, perkančią akcijines prekes, kurių pirkėjams neliko

Stopkadras

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė apie pasipiktinusius kauniečius, kurie specialiai, dėl plačiai išreklamuotos akcijos, iš pačio ryto vyko į prekybos centrus „Maxima“ ir liko nusivylę. Kaip paaiškėjo, didžiąją dalį, o kai kuriose parduotuvėse ir visas akcijines prekes įsigijo „Maxima“ darbuotojai, o reklamos priviliotiems pirkėjams jų nebeliko tik atvėrus prekybos centrų duris.

Kaunietis, atsiuntęs vaizdo įrašą teigia, kad prekybos centre „Maxima“, esančiame Šiaurės prospekte, ryte, apie 8:30 val. darbuotojai masiškai pirko akcijines prekes. Kaip matoma vaizdo įraše, darbuotoja kasininkei padavė lapelį su barkodu, kurį nuskanavus, perka akcijines prekes.

Jau skelbėme, kad šią savaitę nemažai kauniečių liko nusivylę, mat atvykę į prekybos centrą „Maxima“ neberado atpigintų skalbimo miltelių. Neberado net ir tie, kurie jų nusipirkti atvyko pirmieji vos prekybos centrui atvėrus duris – 8 valandą ryto.

Anksčiau rašiusio skaitytojo teigimu, jo pažįstama prekybos centro darbuotoja tik pasišaipė iš vyro ketinimo įsigyti pigesnių skalbimo miltelių. „Pas ją (pažįstamą darbuotoją, red.) paklausiau, tai man atsakė „Baik tu, ten toks kiekis… Mes pačios išsidalinome“. Tai taip gaunasi, kad darbuotojai pirmi išsidalina, o jei lieka – tai duoda pirkėjams, ar neturėtų būti atvirkščiai?“ – piktinosi vyras.

Šią situaciją taip pat komentavo ir „Maxima“ atstovai. Jų atsakymą galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA