Dėl pigios akcijinės prekės į „Maxima” atskubėję pirkėjai jaučiasi apgauti | Kas vyksta Kaune

Dėl pigios akcijinės prekės į „Maxima” atskubėję pirkėjai jaučiasi apgauti

Skaitytojų nuotr.

Pirmadienį nemažai kauniečių liko nusivylę, mat atvykę į prekybos centrą „Maxima“ neberado atpigintų skalbimo miltelių. Neberado net ir tie, kurie jų nusipirkti atvyko pirmieji vos prekybos centrui atvėrus duris – 8 valandą ryto.

„Norėčiau pasidalinti su visais eiline „Maximos“ apgaule… Šiandien (pirmadienį, red.) skelbiama, kad „Maximoje“ vyksta akcija skalbimo milteliams „Ariel“ – jie parduodami po 1 eurą. Bet man atvykus į parduotuvę, kai tik ji atsidarė, 8 valandą ryto, jau buvo viskas išparduota. Kaip ką tik atsidariusi „Maxima“ išpardavė miltelius?“ – svarstė į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipęsis kaunietis.

Vyro teigimu, jo pažįstama prekybos centro darbuotoja tik pasišaipė iš vyro ketinimo įsigyti miltelių. „Pas ją (pažįstamą darbuotoją, red.) paklausiau, tai man atsakė „Baik tu, ten toks kiekis… Mes pačios išsidalinome“. Tai taip gaunasi, kad darbuotojai pirmi išsidalina, o jei lieka – tai duoda pirkėjams, ar neturėtų būti atvirkščiai?“ – piktinosi vyras.

Sulaukė neįtikėtino ir neprognozuoto populiarumo

Tuo tarpu Rosvaldas Gorbačiovas, „Maxima LT“ korporacinių reikalų departamento direktorius, teigė, jog šių prekių, kurios pirmadienį priklausė akcijai „Dienos prekė“, iš tiesų labai greitai pritrūko.

„Pirmadienį, spalio 10 d. akcijos „Dienos prekė“ prekės mūsų prekybos centruose sulaukė neįtikėtino, tiesiog neprognozuoto populiarumo. Akcinių prekių – vytintos ispaniškos dešros „Elpozo Fueto“, alyvuogių, išspaudų aliejaus „Golden Oil“ bei miltelių „Ariel“ – iš tiesų greitai pritrūkome, kai kuriose parduotuvėse prekių nebuvo jau nuo pat ryto“, – teigė jis portalui „Kas vyksta Kaune“.

„Maxima” atstovo teigimu, akcinių prekių darbuotojams pirkti nedraudžia, tačiau tuo neturi būti piktnaudžiaujama. „Jie taip pat turi teisę jas įsigyti. Tačiau pripažįstame, kad kai kurie darbuotojai savo padėtimi piktnaudžiavo. Tokių dalykų netoleruojame ir jau ėmėmės priemonių, kad tokia situacija nesikartotų“, – tvirtino R. Gorbačiovas.

Skundai – ne vienoje parduotuvėje

Tiesa, nors kauniečiai pasakojo, kad kreipėsi į „Maxima LT“ kokybės liniją, kurioje jiems buvo patvirtinta, kad minėta parduotuvė gavo skalbimo miltelių papildymą apie 11 valandą, nuvykę į parduotuvę prekės vis tiek jų nerado. „Man vėl atvykus į „Maximą“ ir neradus miltelių, pasikviečiau vadybininkę, tai ji atsakė, kad „miltelių šiandien neatvežė ir šiandien jų nebus“. Tai kaip čia suprasti su tom akcijom..?“ – pasakojo vyras.

Apie tai pasiteiravus „Maxima LT“ atstovų, tikslaus atsakymo gauti nepavyko – nei ar nebuvo pasirūpinta prekės atsargomis iš anksto, nei ar buvo numatyti prekės papildymai pirmadienį, jie portalui „Kas vyksta Kaune“ neatsakė. Tačiau atsiprašė dėl nepatogumų ir užtikrino – akcija bus kartojama artimiausiu metu.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi ir daugiau kauniečių, suabejojusių prekybos tinklo skelbiamų akcijų informacija. Jie teigė prekių neradę ne tik Baršausko g., bet ir Demokratų gatvėje, Savanorių pr. bei kitose miesto vietose veikiančiose parduotuvėse.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA