Osle kauniečiai vos tilpo rinkiminėje apylinkėje | Kas vyksta Kaune

Osle kauniečiai vos tilpo rinkiminėje apylinkėje

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, gyvenantys Norvegijos Karalystėje, dalinasi džiugiomis žiniomis iš Oslo, kur sekmadienį taip pat vyko balsavimas Seimo rinkimuose. Čia gyvenantys lietuviai nuo ankstyvo ryto plūste plūdo į Lietuvos ambasadą Osle.

Kauniečiai, balsavę Norvegijoje praneša, kad rinkimų apylinkėje teko pralaukti gerą valandą, kol pavyko atiduoti savo balsus. Bet tai nei kiek negadino nuotaikos lietuvaičiams, šiuo metu gyvenantiems Norvegijoje, tačiau atidžiai sekančius Lietuvos politines naujienas.

Minėtoje rinkimų apylinkėje balsavo ir Gabrielius Svaras Liaudanskas, kuris kaip tik šiuo metu svečiuojasi Norvegijos Karalystėje.

image1 (2)

Užsienyje gyvenančių lietuvaičių balsai keliauja į Naujamiesčio rinkimų apygardą. Tuo šiek tiek buvo nepatenkinti Osle balsavę kauniečiai, kurie turėjo balsuoti už Vilniaus vienmandatėje apygardoje išsikėlusius kandidatus. Bet pripažino, kad svarbiausia balsuoti.

Tuo tarpu ne vienas kaunietis, gyvenęs užsienyje ir norėjęs balsuoti Kaune, liko nusivylęs, nes Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenų bazėse buvo pažymėta, kad deklaruota gyvenamoji vieta yra užsienyje. Apie tai rašėme portale „Kas vyksta Kaune“ jau anksčiau.

Rinkimų eigą ir rezultatus galite sekti puslapyje „Rinkimų rezultatai„.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA